20 évesen, teljesen esélytelenül egy kapcsolatra mit lehet tenni?
Sosem volt még barátnőm, de nagyon szeretném már. Az a helyzet hogy egyre inkább kívánom a szexet, annyira jó lehet, és nagyon elviselhetetlen már ez az egész :/
A gond csak az, hogy nem akarok belemenni ilyen kalandokba, én rendes kapcsolatot szeretnék. Arra viszont az esélyem 0, szinte semmilyen lányt nem érdeklek, pedig nem nézek ki rosszul (persze jól sem, de mondjuk úgy hogy ez nem lenne akadály).
Nem tudom már mit kéne tennem, egyszerűen beleőrülök :/
Azt sem tudom igazából hogy erre milyen választ lehetne adni... szóval elnézést ha feleslegesen húzom az idejét annak aki ezt elolvasta.
Megsúgom, a nézeteid, a hobbijaid, a jövőképed nem érdeklik a kutyát se! Az egyetlen dolog ami számít,hogy a pofád egyenes arányban növekedjen a farkaddal és a tárcád bélésével!
Tudod miért van az alkoholista majmoknak mindig valamilyen kapcsolata? Én már megfigyeltem. Ezek olyan szinten nem csinálnak semmit, hogy a világ minden ideje ott van számukra hogy "szociálisan fejlődjenek" mert ugye ha sok ember sokszor egyszerre b/aszik be, abból előbb-utóbb kapcsolatok alakulnak ki. Nem érdekes, hogy nagy részük még 30 évesen is anyuci pénzével nagyfiú, hogy az égegyadta világon nincs semmiféle jövőképük vagy akár egy önálló gondolatuk! Ugyan kit érdekel,hogy legjobb esetben 10%-nak van bármilyen munkája vagy próbálkozik hogy legyen neki! Hisz jó a dumájuk,nem? A szülők pénzéből jól felöltöztek, párszor elmentek kondizni és láss csodát! Komolyan mondom, a töltény túl drága hogy egy ilyennek a fejébe eresszem és mégis övék a világ! Te meg hiába tudsz gondolkodni, hiába van véleményed a dolgokról, hiába dolgozol! AZ NEM ÉRDEKES! Ha nem vagy piás, nem jársz bulizni, de minimum nem forog az életed a farkad körül akkor ásd el magad!
31-es te egyáltalán nem vagy normális, hogy így általánosítasz, mintha annyi mindent tudnál a világról, ha valami nem sikerül nektek, már azonnal mást kell hibáztatni, tipikus magyar gondolkodás!
Kérdező veled csak annyi a gond, hogy ezen rágod magad, ha nem gondolnál annyit a nőkre, akkor hidd el sokkal egyszerűbb dolgod lenne. Ide nem jóképűség és vastag pénztárca kell, mint ahogy a sok fogyatékos lúzer állítja, hanem hit és magabiztosság. Foglald el magad minél több dologgal, kezdj el sportolni, tudom hogy unalmas hogy sokan ezt javasolják, de rajtam nagyon sokat segített, és már én se vagyok egy siránkozós lúzer, mint az itt lévő emberek többsége! Folytasd a gitározást! Légy laza, egy embernek se kell feszült társ! Ha rendbe teszed magad jönni fog magától!
Egyet mondok: nekem a leírtjaid alapján bejössz.
L/20
Lepontozhattok a sárga földig, én csak azt írtam le amit a környezetemben látok. Lehet hogy máshol jobb a helyzet, de én azzal ugye nem megyek sokra. Szívből kívánom mindenkinek hogy találjon egy lányt akinek nem ez kell, viszont én ilyennel még nem találkoztam.
Az meg hogy milyen nőik vannak....apám, ha te azt látnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!