Szűz lányok, ti mennyire vágytok már egy kapcsolatra?
Nagyon szeretnék már egy fiút. :(
Még soha nem volt..
15/L
Nem érzem azt, hogy bárkivel összejönnék, hogy lefeküdjek vele. Ha erre hajtanék, akkor elmennék a discoba, aztán úgyis találnék valakit, de én nem ilyet akarok.
Nem azért akarok kapcsolatot, hogy lefeküdjek valakivel, hanem azért, mert szeretem. Én csak olyannal feküdnék le, aki iránt érzek is valamit.
21 éves leányzó
Iszonyatosan hiányzik már egy kapcsolat. Bárkivel azért nem jönnék össze. Vagy egy életre akarok társat vagy egy valakit akivel jól megvagyunk lelkileg és tetszünk egymásnak csak szimpátia alapján. De nem ismerem magam annyira, hogy nem tudnám hogyan kezelném a helyzetet vagy később nem bánnám-e meg. Valamennyire nekem kell, hogy szeressem azzal akivel lennék. Nem az hiányzik, hogy megdugjanak, hanem az érintés.
19/l
Én még várnék a szüzességem elvesztésével.De a gyenge pillanataimban megfordult a fejemben hogy el kéne veszíteni.A maszti segített ezt elfelettetni.Sürűbben masztizok és ennyi.
14L
Nagyon hiányzik egy fiú, de nem azért hogy gyorsan aztán ágybabújjak vele, hanem, hogy végre legyen egy társam aki megért és szeret és elfogad olyannak amilyennek vagyok.Aki meghallgat, és akit meghallgathatok, akit szerethetek.
Nyilván nekem is vannak hormonjaim és piszkosul tombolnak de megtanultam őket levezetni (nem masztizással).
20L
Nagyon vágyom már egy fiúra.. Egy fiúra, aki szeret és akit szeretek, aki elfogad és elfogadom, aki megért és megértem én is. Nem csak a szex miatt, sőt nem ez a lényeg. Nem tegnap kezdtem a kamaszkorom, nem tegnap óta tombolnak a hormonok, ha eddig kibírtam, eztán is kibírom még egy ideig.. Mivel szűz vagyok és nem tudom milyen a szex el tudok lenni nélküle is..De egy fiúra már nagyon vágyom. Szeretnék szerelemből szeretni valakit, de ez nem olyan könnyű. Függetlenül, attól, hogy még nem volt fiúm és nem voltam szerelmes, tehát ezt sem tudom milyen, jobban vágyom a szerelemre, mitn a szexre. Ha már nem bírom szex helyett tudok pettingelni, szerelem helyett nincs pótcselekvés :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!