Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányan vagytok akik vágynak 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan vagytok akik vágynak 1 komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem h hány olyan szingli van köztetek akinek nincs ,nem is volt komoly kapcsolata és nagyon vágyik erre.

Kérlek csak értelmesen írjatok, köszi.

2009. dec. 30. 14:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
én nagyon :( L
2009. dec. 30. 14:44
 2/27 anonim ***** válasza:
szerintem elég sokat találsz :D a titok nyitja megint ott van, hogy ne a szem előtt lévőket keresd, meg a magamutogatókat, akik legszebbnek érzik magukat, és tele vannak önbizalommal, azoknak ugyanolyan macsó, menő, üresfejű srác kell (és a fiúknál is vica versa).
2009. dec. 30. 14:45
 3/27 anonim ***** válasza:

pl.: én

Még ne is volt komoly kapcsolatom, a leghosszabb is 1 hétig tartott...

17/L

2009. dec. 30. 14:46
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon vágyok már egy rendes fiura akivel belemehetnék egy komoly kapcsolatba :(

17/L

2009. dec. 30. 14:49
 5/27 anonim ***** válasza:
Már én is várom 26/L
2009. dec. 30. 14:51
 6/27 anonim ***** válasza:
Én nagyon, már lassan 18/F vagyok de még nem igazán volt igazi "komoly" kapcsolatom..
2009. dec. 30. 14:53
 7/27 lacikaaaaa ***** válasza:

Uh. Én is vágyom egy komoly kapcsira :D. Már volt egy ilyesmi kérdés azt egy lány írta :D. És megismertem még ha nem is járunk legalább megismertük egymást,aminek nagyon örülök :D.Tehát akkor ki akar ismerkedni? Írjatok privátot hogy megismerjetek,ha meg nem jövök be sehogy sem akkor elfelejtjük egymást, ilyen egyszerű.(én valóban normális fiú vagyok)

18/F

2009. dec. 30. 14:57
 8/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem a tömeglányokat/fiúkat keresem vis nem nekik szántam a kérdést (mivel nekik tuti van/volt/valszeg lesz is).

Hát társkeresőnek sem szántam kimondottan, de ha valakinek ez így bejön, akk hajrá!

Am én is lány vagyok.(17)

És köszi, hogy írtatok kort és nemet.

2009. dec. 30. 15:57
 9/27 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék és azt is, hogy kivel, de nem nagy valószínűség, hogy össze fog jönni.Leghosszabb kapcsolat 4hónap volt, de már jöhetne valami hosszabb és komolyabb is.:) 16L
2009. dec. 30. 16:11
 10/27 anonim ***** válasza:

Érdekes, nem véletlen, hogy ide a lányok írtak többen?

Ez sok mindent elárul....

2009. dec. 30. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!