Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagytok akik vágynak 1 komoly kapcsolatra?
Ezt úgy értem h hány olyan szingli van köztetek akinek nincs ,nem is volt komoly kapcsolata és nagyon vágyik erre.
Kérlek csak értelmesen írjatok, köszi.
pl.: én
Még ne is volt komoly kapcsolatom, a leghosszabb is 1 hétig tartott...
17/L
Én nagyon vágyok már egy rendes fiura akivel belemehetnék egy komoly kapcsolatba :(
17/L
Uh. Én is vágyom egy komoly kapcsira :D. Már volt egy ilyesmi kérdés azt egy lány írta :D. És megismertem még ha nem is járunk legalább megismertük egymást,aminek nagyon örülök :D.Tehát akkor ki akar ismerkedni? Írjatok privátot hogy megismerjetek,ha meg nem jövök be sehogy sem akkor elfelejtjük egymást, ilyen egyszerű.(én valóban normális fiú vagyok)
18/F
Sziasztok!
Nem a tömeglányokat/fiúkat keresem vis nem nekik szántam a kérdést (mivel nekik tuti van/volt/valszeg lesz is).
Hát társkeresőnek sem szántam kimondottan, de ha valakinek ez így bejön, akk hajrá!
Am én is lány vagyok.(17)
És köszi, hogy írtatok kort és nemet.
Érdekes, nem véletlen, hogy ide a lányok írtak többen?
Ez sok mindent elárul....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!