Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagytok akik vágynak 1 komoly kapcsolatra?
Ezt úgy értem h hány olyan szingli van köztetek akinek nincs ,nem is volt komoly kapcsolata és nagyon vágyik erre.
Kérlek csak értelmesen írjatok, köszi.
16:30-asnak üzenem hogy alapból több nő él a világon, mint férfi, és ide is több nő jár fel.
Mi az h nem véletlen?
Ha írsz valamit akk azt fejtsd is ki, mert így nagyjából értelmetlen.köszi
Szeretni szeretnék, de nem ismeret senkit akiben meg tudnék bízni :/
19/F
igen én is az életem szerelmét várom keresem,mert így nagyon unalmas..csak már egyszerűen ebben a mai világban nem tudok kibontakozni,valahogy mintha én is olyan ódivatúnak érezném az ismerkedési stílusom,meg lehet túl romantikus vagyok.....
20/f
Nem volt komoly kapcsolatom, se futó kalandom.
suliban nem volt olyan lány aki felkeltette volna az érdeklődésemet, akiét pedig én keltettem fel az nekem nem volt szimpatikus nemcsak külsőségekben gondolom.
Nem is érdekelt annyira, hogy "járjak" valakivel.
Számomra egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy :
-Járunk?
-Járunk!
És akkor idézőjelben dúl a szerelem.
Lehet, hogy ódivatúnak fognak tartani emiatt, de nekem nem az a lényeg, hogy minnél több lányt megdöngessek aki utamba kerül. Hanem, hogy olyan lányt találjak aki mind külső és mind belső alapján kölcsönösen érdekeljük egymást és mindketten komolyan gondoljuk.
21/F voltam.
en 18 eves vagyok de eddig csak 1-2 napos "kapcsolataim" voltak:)
de annyira nem vagyom hisz szinte minden heten mas csajom van:D.....
18/F
Én annyira szeretném, hogy olyan valakit találjak, akihez odabújhatok... akinek elmondhatom mi bánt, akivel megoszthatom hogy mi történik körülöttem. Olyan lányt, akin érzem hogy értékeli amit teszek érte és érzem hogy szeret. Én mindent megtennék egy ilyen emberért... nekem semmi nem kellene cserébe csak ő maga...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!