Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok 17-18 évesen vagyunk akik komoly kapcsolatra vágynak? Vagy egyedül vagyok?
mit gondoltok az egész témáról, többnyire csak zülleni vágynak,inni,dugni,dugni és inni
miért?
18f
Én is komolyat szeretnék, de ebben a mai világban, és ilyen fiatalon nem sok rá az esélye. Sokan "élni" szeretnének...ezt sohasem fogom megérteni, hogy az mitől élet, hogy mindenkivel összefeküdni meg részegen fetrengeni az alkoholtól hetente. De lehet, hogy bennem van a hiba. Én mostmár szeretnék egy lányt,a kivel lenne egy komoly kapcsolatom végre a sok rövidebb után, és összeházasodhatnánk pár év múlva, család stb...nem sokan vagyunk, akik ilyen korban így gondolkodnak...Én ezért is az idősebb lányokat részesítem inkább előnyben.
18/F
...aha..biztos a nevelés nagyon közre játszik. meg mégis nagyon menő dolog ez..annyira rossz
pedig én nem is "éltem" még ki magam annyira ,de úgy istenigazából nem is vágyom rá, inkább azzal akarok lefeküdni akit szeretek ,nem valaki megbízhatatlan ribancal :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!