Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vagytok akik vágynak 1 komoly kapcsolatra?
Ezt úgy értem h hány olyan szingli van köztetek akinek nincs ,nem is volt komoly kapcsolata és nagyon vágyik erre.
Kérlek csak értelmesen írjatok, köszi.
17:31
ha csaj lennél ezzel a gondolkodással vagy én lennék csaj akkor nagy esélyed lenne nálam.
(csak mert hasonlóan gondolom)
De sajnos tapasztalatból mondom, hogy az ilyen embereket barátként tekintik a lányok.
17:31es vagyok
Ne is mondd :(
Megadsz neki mindent... Megteszel érte mindent... olyan dolgokat amiket egyébként biztos nem csinálnál... És mi a hála érte?
"Bocs, minden olyan szép volt, de elmúltak az érzelmeim irántad..."
Ha magasról tennék rá, akkor az jobb lenne neki?
pff... :S
Igen csak akkor nem kellene azt hangoztatni a lányoknak, hogy:
" engem nem ért meg a barátom, nem akar az érzelmekről beszélni, akarom hogy romantikus legyen, megtegye amit kérek tőle ha szeret, "
Persze mindennek van egy határa, sokmindent megtennék egy lányért, ha szeretem vagy meg akarom hódítani, de nem lennék a papucsa az tény.
Meg amúgy az a "mindent megteszek érte, elhalmozom bókokkal, virágot veszek, /kinyalom elől-hátul a s*egét/ " ez csak addig kell amig megszerzed, mert kapcsolatban ez nem müködik, hogy minden egyéb dolgodat hátrahagyod mert füttyentett a csaj.
Attól hogy valaki törődik a másikkal, már el is veszíti minden tartását? Sajnálom ha így látod...
Én nagyon is sokat foglalkoztam vele... de arra vigyáztam mindvégig, hogy sose érezze úgy hogy rátelepszek vagy hasonló.
Mindenkinek tiszteletben kell tartani a 'személyes terét'.
De hát én vagyok rá a példa, hogy ez sem jön be mindig.
Elmúltak az érzései... Állítólag én nem tehetek róla...
Rettentően megnyugtat mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!