Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egyáltalán még reményem...

Van egyáltalán még reményem nekem egy kapcsolatra, hogy ha elkezdek az utcán leszólítgatni nőket, de állandóan elutasítást kapok és már belefáradtam a csajozásba?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 23:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Csak a saját szinteddel ismerkedj. Akkor talán igen.
2012. ápr. 21. 23:18
 2/21 anonim ***** válasza:

azért a technika nagyon nem mindegy az utcai leszólításnál.

nézz utána annak,hogy mi az a pua.

2012. ápr. 21. 23:19
 3/21 A kérdező kommentje:
na akkor valóban nincs esélyem, mert az én szintemtől nincs lejjebb....
2012. ápr. 21. 23:19
 4/21 A kérdező kommentje:
2-s utánanéztem a Pua-nak van is egy mex-es Dvd-m de eddig semmi eredménye, ha pedig van akkor az csak kamu face.
2012. ápr. 21. 23:21
 5/21 <random> válasza:

Attól függ. Például a korodtól, kiállásodtól, stb. Nem lehetetlen "véletlenül" kapcsolatot kiépíteni, de "alaphelyzetben" az esélyek bizony nem nagyok.

Amúgy könnyebben tudnánk érdemben válaszolni (netalántán segíteni) ha több információt ismernénk a helyzetről.

2012. ápr. 21. 23:23
 6/21 A kérdező kommentje:
Korom 18. Kiállásom ezt mire érted? a testbeszédemre?
2012. ápr. 21. 23:26
 7/21 anonim ***** válasza:

akkor menj el mex tanfolyamára.

szerintem eléggé robotban nyomja,de ettől függetlenül,fel tudja ismerni,hogy nálad mi lehet az alap hiba és tudna konkrét tanácsot adni.

társaságba szoktál járni,vannak haverjaid,milyen a szereped közöttük?

2012. ápr. 21. 23:30
 8/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, tesó!

Ha egy magamfajta 165cm magas, 54kg-ós srácnak sikerült bombanőktől elérhetőséget szereznie és jókat dumálnia velük, akkor biztos vagyok benne, hogy neked is megy!

Csak ne keseregj és rinyálj, hanem cselekedj és küzd továbbra is!

Ha nagyon nem bírod és tanácsra van szükséged, írj privát üzenetet!

Szívesen segítek és válaszolok a kérdéseidre.

2012. ápr. 21. 23:34
 9/21 A kérdező kommentje:
Van egy csoport PUA csoport ott van 3 haverom meg még Ninjitsun is van egy pár, de a suliban és a gyakszin állandóan szekálnak a csajok mindenféle dologgal amitől az a gondolkodásmód amit kialakítottam magamnak a PUA könyvekből elferdül és negatív lesz. ://// Kapom az Amogokat állandóan és ez pedig már elveszi az életkedvemet is, már lassan ott tartok hogy vagy megölöm magam, vagy olyanokat mondok ott a csajoknak amiket még lehet én is megbánnék és bunkó lennék velük egészen addig amíg be nem fejezik a szekálást. Bunkó és szemét módszer, de nem tudom hogy milyen hatása lenne. Vagy ti a helyemben mit csinálnátok? Ötlet?
2012. ápr. 21. 23:37
 10/21 anonim ***** válasza:

szekálnak a csajok?

hmmm.

ezt nézd át-

[link]

2012. ápr. 22. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!