Van egyáltalán még reményem nekem egy kapcsolatra, hogy ha elkezdek az utcán leszólítgatni nőket, de állandóan elutasítást kapok és már belefáradtam a csajozásba?
Na, ezért qrva veszélyes a PUA. Sok srác rendkívül felszínesen látja és ragadja meg a dolgot. Baromira nem úgy működik ám, hogy megnyitok-lereagálom a shit tesztet-zárok. Pont a lényeg, a java csúszik el szerintem: amíg nem szereted magad, hogy várod el a nőktől, hogy szeressenek? Szánalomból, mint egy sebesült kisállatot? Igazi önbizalmat kell elérned, ami belülről fakad, és ez a nagyon nehéz ám, mert nagyon sok energiát igényel. Szövegeket betanulni és/vagy csajokhoz odamenni, mint a gép, ehhez képest bakfitty, a probléma csak az, hogy ha nincsenek meg a megfelelő alapok, az egész nem fog működni, és ilyenkor mondják, hogy ez az egész baromság. Holott rossz felől közelítik meg.
26/F
Két dolgot tudok mondani!
Az első, próbálj meg ne a bombanők közt keresgélni. Egyrészt köztük a többség eléggé felszínes. Másrészt az emberek általában az elérhető legjobbat választják. Nem tudom hogy nézel ki, milyen a személyiséged, de lehet hogy egy kevésbé bombázó, értelmes, kedves lány mellett lenne esélyed.
A második. Interneten próbáltál már ismerkedni? Ott azért a lelkedre is kíváncsiak, sőt, elsőnek ugye azt fogják megismerni az adatlapodról, a levelekből. Én nagyon sokat ismerkedtem neten. Ott még az elutasítás is kevésbé fájdalmas és nem olyan kellemetlen .
sztem az a Dragon pua javaslata csak akkor helytálló ha már jutottál valahova!
f18
Kedves Kérdező!
"13-s egyébként Dragon Pua mondta hogy kalibráld be magad a külső alapján 10-s csajokra mert ha őket már tudod kezelni akkor a 7-esekkel könnyű dolgod lesz."
Még egyszer leírom, mert tényleg segíteni szeretnék. A PUA működik, de megvannak a fokozatok. Egyik lépés a másik után. A kalibrációnak is a fokozatosság, a megfelelő ismeretek az alapja. HA AZ MEGVAN, mehet a menet. Ne csak a felszínt lásd. A PUA-k az aljáról indultak és végigjárták az ösvényt - amit sok srác nem akar végig járni (köztük valószínűleg Te se). Nincsen egyből működő mondat, testhelyzet, "trükk". Egyből 10-eshez odamenni úgy, hogy fingod nincs az egészről, csak a filmekben működik; a valóságban olyan, mintha kb. 1 éve bokszolnál és kihívnád valamelyik Klicsko-t; hiszen ha ellenük kiállsz, a többi nem jelenthet gondot. A baj csak az, hogy elvernek, mint egy rongyot, aztán sírsz, hogy nem megy a boksz. Holott lehet, hogy őstehetség vagy, csak nincs türelmed, hogy kibontakoztathasd. A top PUA-k éveket töltöttek el a "mesterségükkel", mire 10-es csajokra kalibrálódtak. És nem 10-eseken kezdték.
10-es csajok? Hát akkor sok sikert.
Akkor már tudom miért vagy egyedül. Ahogy te válogatsz, úgy válogatnak a csajok is. Te áthullasz a rostán :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!