Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek várjak egy újabb...

Szerintetek várjak egy újabb kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 19éves srác vagyok, és még szűz. Fél évvel ezelőtt volt egy 2 hónapos (első)kapcsolatom. Akkor majdnem megtörtént a dolog, sok petting volt stb, de nem történt meg a nagy dolog. A lány szakított velem, és azóta (elmúlt fél évben) szexuálisan nagyon ki vagyok éhezve. Sajna nagyon vágyom már rá, és sokszor az önkielégítés sem segít, mert ha csak megölel egy csinos lány, és merevedésem lesz. Eddig az volt az elvem hogy csak olyannal akarom csinálni akibe szerelmes vagyok és járunk stb... De most már nagyon zavar, hogy pl.: előadáson ülök egy lány mellet, valamit csak hülyülünk, ártatlanul egymáshoz érünk, én meg rögtön beindulok... Sajna nincs a láthatáron semmi szerelem vagy párkapcsolat, így sokat gondolkozom, hogy nem foglalkozom vele, és az első adandó alkalommal egy buliban vagy bárhol, belemegyek az egy éjszakásba. Szerintetek adjam fel az "elveimet" és mennyek rá a témára, vagy megéri várni a szerelemre?
2011. febr. 2. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Mivel férfi vagy,menj bele és ne vàrjàl,ki tudja,lehet rögtön szerelmes leszel belé.
2011. febr. 2. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Jaj mi az,hogy mivel férfi vagy? Egy nő már bele se mehet egy egy éjszakásba?

Addig élj amíg fiatal vagy,használj ki minden adandó alkalmat,csak húzz gumit.A szerelem amúgy i mulandó dolog,nem tart örökké.Ráérsz majd 25-30 évesen szerelemből együtt lenni valakivel,aztán házasodni...ha akarsz.

2011. febr. 2. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként azt mondom, nem éri meg szerelem nélkül. És később a lányok is többre becsülnek, ha szükségből nem mozdulsz rá bárkire, hisz ha komoly kapcsolatod lesz is adódhat hosszabb szex-mentes időszak. Ilyenkor pedig nyugodtabb az ember lánya, ha tudja, hogy párja képes tartóztatni magát.

Ellenben egy ismerősöm mesélte, hogy ő megbánta, hogy várt a szerelemre, mert sajnos nem lett hosszú a kapcsolata azzal a lánnyal (külső okok miatt). De azóta bármikor olyan helyzetbe kerül, eszébe jut a lány is. És ez eléggé kiborítja.

Ezt igazából neked kell átgondolnod.

2011. febr. 2. 12:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért 30 éves koromra rég családot szeretnék 1-2 gyerekkel :D Nem pedig 30évesen házasodni :D
2011. febr. 2. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
A 2. vagyok.Én 30 éves nő vagyok,3 lehetőségem lett volna házasodni,már rég lehetne gyerekem.Egyáltalán nem bántam meg,hogy még nem alapítottam családot.Amikor 7 év után átb@sszák az ember fejét (és még csak nem is megcsalásról van szó),akkor azért elgondolkodik az ember,hogy érdemes e annyi energiát fektetni bárkibe is.
2011. febr. 2. 13:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Megértem, de Én nagy család centrikus vagyok.
2011. febr. 2. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért azt hiszed én valami rib@nc vagyok?Én is családcentrikus vagyok.Szeretnék családot,ami nem olyan lesz mint az enyém volt.Éppen azért nem szabad elsietni.Nagyon sok idő kell ahoz,hogy kiismerj valakit.Mire mennél azzal,ha összejönnél valakivel,1-2 év után elvennéd,csinálnál 2 gyereket aztán pár év múlva belefásulnál,hogy hajtani kell az igát,hogy biztosítsd a megélhetést,idővel a szerelem átalakul szeretetté,aztán megszokássá.Asszony 10 év múlva lehet,hogy egy debella lesz,el sárkányosodik,mert Te mindíg csak dolgozol,nem vagy a családdal stb stb.Én inkább a karrierre koncentrálok hogy megteremtsem a biztos hátteret.És még csak nem is kefélek össze vissza,mert 1 éve nincs pasim.
2011. febr. 2. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj (bocs, a te szóhasználatod szerint menny) rá a témára, nem neked való, maradj inkább otthon és matyikázz.
2011. febr. 2. 14:54
 9/9 Khalmakh válasza:
Sztem meg menny B@szni
2011. febr. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!