20 évesen, teljesen esélytelenül egy kapcsolatra mit lehet tenni?
Sosem volt még barátnőm, de nagyon szeretném már. Az a helyzet hogy egyre inkább kívánom a szexet, annyira jó lehet, és nagyon elviselhetetlen már ez az egész :/
A gond csak az, hogy nem akarok belemenni ilyen kalandokba, én rendes kapcsolatot szeretnék. Arra viszont az esélyem 0, szinte semmilyen lányt nem érdeklek, pedig nem nézek ki rosszul (persze jól sem, de mondjuk úgy hogy ez nem lenne akadály).
Nem tudom már mit kéne tennem, egyszerűen beleőrülök :/
Azt sem tudom igazából hogy erre milyen választ lehetne adni... szóval elnézést ha feleslegesen húzom az idejét annak aki ezt elolvasta.
keress csúnya lányt
közepes vagy az jó
Senkit nem érdeklek egyszerűen. Nem teljesen igaz hogy nem volt még barátnőm, egyszer volt. De kemény 2 hétig tartott, csókon kívül nem volt semmi. Szóval összesen ennyi történt velem eddig.
Rajta kívül más még semmilyen érdeklődést nem mutatott irántam :/ Ráadáslu ő is otthagyott 2 hét után, pedig én megtettem mindent. Elvittem étterembe, sétáltunk, kedveskedtem neki ahogy tudtam. Nem tudom mi a baj velem :/
Megtestesül az írásodban a teljes férfiatlanság, ami megsúgom, nagyon taszító a nők szemében.
Rinyálást befejezni, és tenni, hogy jobban nézzél ki, tenni, hogy a belsőd jobb legyen! Sport, hobbi, társaság keresése. Önbizalom és kommunikációs képességek fejlesztése kell neked.
20 évesen nem vagy reménytelen csak ha feladod és csak sírsz...
mindezt 20 évesen mondod
ne röhögtess
Neked kell főként érdeklődést tanusítanod, remélem tudod :D
Csak azért, mert volt itt már olyan hozzád hasonló helyzetű, aki szó szerint azt várta, hogy egy csaj ráugorjon a farkára csak úgy...
A lányok mindig azzal jönnek hogy hol van végre egy normális fiú aki törődne velük, és szeretné őket stb... hát üzenem, hogy itt vagyok!
De mégsem vesz észre senki... mert ezek szerint nem vagyok elég férfias. Na most akkor mi a helyzet? Valóban az kell a lányoknak hogy törődjenek velük, meg szerelem, vagy pedig egy kockás hasú olasz csávó? Hiába mondja minden lány hogy az első kell neki, a másodikkal fog lelépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!