Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 évesen, teljesen esélytelen...

20 évesen, teljesen esélytelenül egy kapcsolatra mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sosem volt még barátnőm, de nagyon szeretném már. Az a helyzet hogy egyre inkább kívánom a szexet, annyira jó lehet, és nagyon elviselhetetlen már ez az egész :/

A gond csak az, hogy nem akarok belemenni ilyen kalandokba, én rendes kapcsolatot szeretnék. Arra viszont az esélyem 0, szinte semmilyen lányt nem érdeklek, pedig nem nézek ki rosszul (persze jól sem, de mondjuk úgy hogy ez nem lenne akadály).

Nem tudom már mit kéne tennem, egyszerűen beleőrülök :/

Azt sem tudom igazából hogy erre milyen választ lehetne adni... szóval elnézést ha feleslegesen húzom az idejét annak aki ezt elolvasta.

2014. febr. 22. 23:46
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

"Kedves" #15 és #16:

Egyetemre járok, infó szakra. Elsősorban ezzel is foglalkozom, főként játékokat fejlesztek, hosszú távon is ezzel szeretnék foglalkozni. Mellette zenélek (gitározok), volt már 2 zenekarom, a jövőben is tervezek ilyet. Ennél fogva főleg rock-ot hallgatok, de a legtöbb értelmes zenei stílust kedvelem (értelmes alatt az értendő, hogy emberek játszanak benne hangszereken, nem pedig egy hangszerkesztőben 5 perc alatt összerakható tuc-tuc zene). Ezen kívül érdekel még sok minden, az elektronikától kezdve az avionikán át az autókig bármi. Tudok főzni, bár nem szoktam sűrűn. Soha nem szoktam inni, meg bulizni, meg ilyesmi. Nem az én műfajom, nyugodt természet vagyok, de persze semmiképp sem unalmas. Szeretek olvasni, igenis vannak saját nézeteim, szinte mindent illetően.

Ha lenne egy barátnőm, biztos hogy mindennél jobban tudnám szeretni. Nem is értem hogy képesek mások megcsalni a barátnőjüket :/ Sose tennék ilyesmit, elég erkölcstelen dolog.

Nem tudom ugyan mennyi esélyem van (mivel még a fluxuskondenzátort nem találták fel), de gyanítom hogy nem sok. Miért? Mert a normális fiúk nem érdekelnek senkit. És remélem ezek után már nem kell a normális szót idézőjelbe tennem :)

2014. febr. 23. 00:10
 22/43 anonim ***** válasza:
22 vagyok. A normális férfi meg külsőre és belsőre is vonzó, szerintem ez teljesen egyértelmű. minden embernek tennie kellene azért, hogy "bejöjjön" annak a célcsoportnak, akinek ő akar... Na akkor célozz meg valamit, aztán hajrá..
2014. febr. 23. 00:11
 23/43 anonim ***** válasza:
Senkinek sem kellene semmit tennie, hogy bejöjjön másoknak, hiszen az ezirányú cselekvés által már nem az lesz, aki ő valójában, hanem egy szerepet kell fenntartania, ami hosszabb távon megmérgez minden kapcsolatot. Szóval ennyit a "how to impress..." témáról
2014. febr. 23. 00:15
 24/43 Noydra ***** válasza:
Hát tudod, el kell, hogy keserítselek, de szerintem ezek nem igazán izgalmas dolgok egy nőnek... szerintem. Inkább kocka vagy a szemükben, mint normális.
2014. febr. 23. 00:15
 25/43 A kérdező kommentje:

A külsőmmel nem tudok sok mindent kezdeni, így születtem. Átlagos kinézetű vagyok, nem hiszem hogy azzal gond lenne.

A belsőm meg úgysem nyilvánul meg annyira az első néhány beszélgetésnél, de igyekszem persze.

De így sem kellek senkinek...

2014. febr. 23. 00:16
 26/43 anonim ***** válasza:
Aha... jó alap, de nézzük, úgy tűnik kevés a tapasztalatod az emberi kontaktusokban, ahol nem kell úgy bemutatkozni hogy "de ha lenne barátnőm, sohasoha nem csalnám meg, és mindenkinél jobban szeretném", stb. Csak lazán, és még nem is fogsz elriasztani senkit. De ha mindig azzal jössz, hogy "jajj, sírnak a lányok, jajj" az irritáló, kiábrándító, gyerekes. Oké, sírjanak a lányok, jó? Te meg keress olyat, aki nem sír és nem "a bunkó" kell neki. De amíg ezen nem lépnek túl az emberek... Ha valóban azt hinnéd, hogy minden nő ilyen, nem is kellene kapcsolatot keresned.
2014. febr. 23. 00:17
 27/43 A kérdező kommentje:

#23: ez teljes mértékben így van :) ha változtatnék magamon, az a lány nem belém szeretne, hanem abba a képbe amit kitaláltam...

#24: egy szintén normális lánynak az lehet :) sajnálom ha te nem tudod azt értékelni hogy én nem egész nap bulizok meg nem a földön mászok szombatonként

2014. febr. 23. 00:18
 28/43 A kérdező kommentje:

#26: természetesen nem így mutatkozom be :D ezt a kérdést nem társkeresési céllal tettem ki

ha az lenne a cél, nyilván nem ilyen lenne a kérdés :)

2014. febr. 23. 00:18
 29/43 anonim ***** válasza:
Nem kell kitalálnod semmit. Nem értem miért ne lehetne fejlődni személyiségileg! Nem, nem sárba fetrengés felé... miért kell rögtön ezzel dobálózni? Rengetegen nem isszák magukat a föld alá, nem buliznak minden szombaton, de még is, ha kapálódzó nőfogó, vádló, és önbizalom hiányos a viselkedésed akkor sem leszel szimpi, hiába halmoznád el jóságoddal. Na mind1, meg nem értett emberek...
2014. febr. 23. 00:20
 30/43 Noydra ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy baj. Sok hasonló barátom van/volt, mint te.

Csak tippeltem, miért nem tarthatnak érdekesnek. Én is sokat gamelek, de mellette sportolok, bulizok, iszok is. Szerintem így kerek az egész. Rengeteg embert ismerek emiatt, mindig van mit csinálni.

De ha folyton csak a gép előtt ülsz, nem leszel előrébb szociálisan...

2014. febr. 23. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!