Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 26 eves srac vagyok es meg...

26 eves srac vagyok es meg mindig szuz, mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon muvelt ezt alairom, jobban erdekelnek a termeszettudomanyok, pszichologia, stb, mint a tortenelem, irodalom, divat, utazas, sport. Ezek hidegen hagynak.

Van egy jo diplomam, beszelek nyelveket folyekonyan, van normalis allasom, de nem vagyok gazdag sajna, alberlet-bkv, kombo de megelek boven - a fovarosban vagyok jelenleg.

Most igy nezek ki:

[link]

Persze van meg hova fejlodni, anyagilag, szellemileg, testileg...de valahogy ugy erzem hogy mintha valami hianyozna az eletembol. Ti mit gondoltok?

2014. jan. 12. 00:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
"70-75 kiló most a nyerő" 180cm 80kg vagyok, de nagyon görcs lennék 75 kilósan.
2014. jan. 13. 13:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem akarsz nőt... ha akarnál már rég szexelnétek a barátnőddel. Már ha mindaz igaz amiket leírtál. Csomó lehetőséged volt, de nem használtad ki...magadra vess.

Üldözési mániád van. komolyan...

2014. jan. 15. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!