Miert zavarja ennyire a fiukat hogy ha egy lany meg szuz? Akarhany fiuval beszelgetek es megtudja hogy meg szuz vagyok, latszik hogy megvaltozik es tobbet igazabol nem is beszel velem 20/L
Azért mert tapasztalatlan, bajlódni kell vele, fáj neki, nyavalyog, stb...
23L
Miért kell általánosítani?
Amúgy azokat zavarja csak.Akik lényegében csak dugni akarnak!
Mert oly nagyon "megterhelő" számukra...Nézd, nagy részükben nincs szinte semmilyen fokú felelősségtudat, magasról tesznek a világ dolgaira. Ösztönből szexelnének agyba-főbe mint az állatok. Hiába, sajnos ilyen világot élünk, amelyben hiánycikk lett a törődés, a másikra való odafigyelés és inkább az egyszerű, de olykor primitívebb utat választják...
Engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, sőt, kifejezetten örülnék szűz lánynak.
Mert hamar meg akarnak fektetni, az udvarlás nem szerepel a terveik között...Ne törődj vele, rengeteg olyan fiú van, aki meg tudja becsülni a szerelmét, és nem két lábon járó lyukként kezeli.
21 évesen is szűz voltam még, még sem volt ebből semmi problémám, sőt. Boldog vagyok, hogy nem kapkodtam el.
Nem értem, hogy miért kellett lepontozni, amikor ez az igazság:D
1. voltam
Mert macerás. Túl van nála misztifikálva a szex, sokak szenved. Miközben a szex egy kellemes tevékenység, ennyi.
Ha ennyire próblémás szabadulj meg tőle valakivel, egyszerűbb lesz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!