Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert zavarja ennyire a...

199303 kérdése:

Miert zavarja ennyire a fiukat hogy ha egy lany meg szuz? Akarhany fiuval beszelgetek es megtudja hogy meg szuz vagyok, latszik hogy megvaltozik es tobbet igazabol nem is beszel velem 20/L

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 13:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%

Azért mert tapasztalatlan, bajlódni kell vele, fáj neki, nyavalyog, stb...

23L

2013. júl. 20. 13:52
 2/20 anonim ***** válasza:
96%

Miért kell általánosítani?

Amúgy azokat zavarja csak.Akik lényegében csak dugni akarnak!

2013. júl. 20. 13:53
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Mert azt hiszik, te is gy fogsz viselkedni, mint egy 15 éves és várhatnak rád hónapokig.
 4/20 anonim ***** válasza:
18%
Hát általában azokat riasztja el akik tennének egy próbát veled kapcsolatban, de mivel szűz vagy azt nem rizikózzák be, hogy lefektetnek és utána meg ott kell hagyniuk így inkább nem is próbálkoznak. Ebben a korban már a szex egy kapcsolat része, szóval ezzel is számolnia kell az embernek. Egy biztos egy szűznek nehezebb megtalálni az igazit de nem kizárt :) Én mondjuk tanár szerepben szívesen kezdek szűz lányokkal, de csak akkor ha tudja hogy nem lesz belőle több. Próbát én se tennék kapcsolatra egy szűz lánnyal ha csak nem vagyok belé szerelmes, mert nem akarnám pofára ejteni akaratlanul :) 23/F
 5/20 anonim ***** válasza:
1%
20 évesen szűz? Már bocs de........... 21 f
2013. júl. 20. 14:01
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Mert oly nagyon "megterhelő" számukra...Nézd, nagy részükben nincs szinte semmilyen fokú felelősségtudat, magasról tesznek a világ dolgaira. Ösztönből szexelnének agyba-főbe mint az állatok. Hiába, sajnos ilyen világot élünk, amelyben hiánycikk lett a törődés, a másikra való odafigyelés és inkább az egyszerű, de olykor primitívebb utat választják...

Engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, sőt, kifejezetten örülnék szűz lánynak.

2013. júl. 20. 14:02
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Engem nem zavar, sőtt én inkább szűz lánnyal jönnék össze, mint egy nem szűzzel. :)
2013. júl. 20. 14:07
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Mert hamar meg akarnak fektetni, az udvarlás nem szerepel a terveik között...Ne törődj vele, rengeteg olyan fiú van, aki meg tudja becsülni a szerelmét, és nem két lábon járó lyukként kezeli.

21 évesen is szűz voltam még, még sem volt ebből semmi problémám, sőt. Boldog vagyok, hogy nem kapkodtam el.

2013. júl. 20. 14:09
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, hogy miért kellett lepontozni, amikor ez az igazság:D

1. voltam

2013. júl. 20. 14:37
 10/20 viktor123456 ***** válasza:
25%

Mert macerás. Túl van nála misztifikálva a szex, sokak szenved. Miközben a szex egy kellemes tevékenység, ennyi.

Ha ennyire próblémás szabadulj meg tőle valakivel, egyszerűbb lesz, nem?

2013. júl. 20. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!