Miert zavarja ennyire a fiukat hogy ha egy lany meg szuz? Akarhany fiuval beszelgetek es megtudja hogy meg szuz vagyok, latszik hogy megvaltozik es tobbet igazabol nem is beszel velem 20/L
koszonom a valaszotokat. igen persze biztosan van kivetel azt nem allitom hogy nincsen, de a legtobben tenyleg inkabb hagyjak a lanyokat, es hat igen sajnos en is ugy latom hogy csak egyket alkalomra kellenek ezek szerint igy ahogy irtatok a valaszokat.
egyik valaszolonak: hat csak azert hogy elveszitsem es megoldjam ezt a problemat nem all szandekomba lefekudni csak erre a celra senkivel :-D
Miért zavarja a csajokat ha egy srác szűz? Eddig amelyik megtudta,rögtön úgy nézett rám mint valami ufóra és még beszélni se volt hajlandó velem.
Szóval erről ennyit....
20/F
Igen, engem is ezért zavarna, forditott esetben. Nem én akarok lenni a tanárnő..
23l
Mert vigyázni kell vele, tapasztalatlan. fél, fáj neki, esetenként nagyon sokat kell várni rá...
Sok pasi nem szereti tanítani a szüzeket, de elég egy normális is, aki elfogadja a dolgot.
Várj még, ne félj, lesz, aki szeretni fog így is - és jobban jársz, mert (jó esetben) nem csak egy numera leszel neki.
Kérdező!Ne érezd magad emiatt rosszul!Nincs olyan,hogy kötelező nem szűznek lenni 20 évesen mert csak úgy találsz párt!Mi az hogy hogy bírta ki szex nélkül?Nem tudja,hogy milyen érzés,nincs mire vágynia:DD Én annak a híve vagyok,hogyha az igazival mész el randizni,akinek tényleg nem csak a tested tetszik,hanem a személyiséged,a meglátásaid,akivel egyre kattog az agyad stb.,azt nem fogja zavarni:) én 22 évesen még szűz voltam(most 25 és L) és megtaláltam azt a srácot.Egyáltalán nem zavarta,de leginkább nem is érdekelte...mert nem CSAK testem tetszett neki,hanem én,úgy ahogy vagyok.Ő elfogadta mindent ami velem jár és én is,ami vele.Én parázós voltam,szóval kellettek hónapok,de ő kivárta,és nem panaszkodott,hanem megértette,mert szeretett és nem akarta,hogy nekem kellemetlen legyen.Egyébként nekem nem fájt,mert jó kezekben voltam,és tényleg túlizgultam:)Azóta is együtt vagyunk,és még egyszer sem veszekedtünk a 3 év alatt:)
Az,akinek tényleg tetszel,és tényleg érdekled őt,nem fogja nézni...vagy pedig kifogsz egy olyan pasast,aki nem akar komolyabbat,de szereti a szűz lányokat,az már másik kérdés XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!