Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert zavarja ennyire a...

199303 kérdése:

Miert zavarja ennyire a fiukat hogy ha egy lany meg szuz? Akarhany fiuval beszelgetek es megtudja hogy meg szuz vagyok, latszik hogy megvaltozik es tobbet igazabol nem is beszel velem 20/L

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
viktor, erről van szó:) Tényleg túlbecsülik a szexet a szűz csajok.. mondom ezt nőként. Én is igy voltam vele anno, még szerencse, h 18évesen elvesztettem, és nem élek mostmár álomvilágban:D
2013. júl. 20. 14:47
 12/20 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszotokat. igen persze biztosan van kivetel azt nem allitom hogy nincsen, de a legtobben tenyleg inkabb hagyjak a lanyokat, es hat igen sajnos en is ugy latom hogy csak egyket alkalomra kellenek ezek szerint igy ahogy irtatok a valaszokat.

egyik valaszolonak: hat csak azert hogy elveszitsem es megoldjam ezt a problemat nem all szandekomba lefekudni csak erre a celra senkivel :-D

2013. júl. 20. 14:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert nem dughatja, max sétáltathatja...
2013. júl. 20. 18:28
 14/20 LeftBehind ***** válasza:

Miért zavarja a csajokat ha egy srác szűz? Eddig amelyik megtudta,rögtön úgy nézett rám mint valami ufóra és még beszélni se volt hajlandó velem.

Szóval erről ennyit....

20/F

2013. júl. 20. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen, engem is ezért zavarna, forditott esetben. Nem én akarok lenni a tanárnő..

23l

2013. júl. 20. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha egy fiúnak én vagyok az első. Amennyiben nem akar 100 évet várni a dologgal. Gondolom a fiúk is valahogy így lehetnek vele.
2013. júl. 20. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
3%
Az még hagyján, hogy egy 14 éves lány szűz, az okés, de te 20 évsen hogy bírtad ki szex nélkül?! Na látod itt a gond, én is egyből arra gondolok, hogy ez alány 20 éves és szűz, akkor bizots nem szereti a szexet ne is akar szexelni sem majd velem, hát akkor menekülnöm kelle, mert én meg szexmániás fiú vagyok...
2013. júl. 20. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Mert vigyázni kell vele, tapasztalatlan. fél, fáj neki, esetenként nagyon sokat kell várni rá...

Sok pasi nem szereti tanítani a szüzeket, de elég egy normális is, aki elfogadja a dolgot.

Várj még, ne félj, lesz, aki szeretni fog így is - és jobban jársz, mert (jó esetben) nem csak egy numera leszel neki.

2013. júl. 20. 21:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!Ne érezd magad emiatt rosszul!Nincs olyan,hogy kötelező nem szűznek lenni 20 évesen mert csak úgy találsz párt!Mi az hogy hogy bírta ki szex nélkül?Nem tudja,hogy milyen érzés,nincs mire vágynia:DD Én annak a híve vagyok,hogyha az igazival mész el randizni,akinek tényleg nem csak a tested tetszik,hanem a személyiséged,a meglátásaid,akivel egyre kattog az agyad stb.,azt nem fogja zavarni:) én 22 évesen még szűz voltam(most 25 és L) és megtaláltam azt a srácot.Egyáltalán nem zavarta,de leginkább nem is érdekelte...mert nem CSAK testem tetszett neki,hanem én,úgy ahogy vagyok.Ő elfogadta mindent ami velem jár és én is,ami vele.Én parázós voltam,szóval kellettek hónapok,de ő kivárta,és nem panaszkodott,hanem megértette,mert szeretett és nem akarta,hogy nekem kellemetlen legyen.Egyébként nekem nem fájt,mert jó kezekben voltam,és tényleg túlizgultam:)Azóta is együtt vagyunk,és még egyszer sem veszekedtünk a 3 év alatt:)

Az,akinek tényleg tetszel,és tényleg érdekled őt,nem fogja nézni...vagy pedig kifogsz egy olyan pasast,aki nem akar komolyabbat,de szereti a szűz lányokat,az már másik kérdés XD

2013. júl. 30. 14:13
 20/20 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat utolag is :-)
2013. nov. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!