Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megváltozik bármi az emberben,...

Megváltozik bármi az emberben, miután elveszíti a szüzességét? Egy kicsit más emberként ébredtél?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Végül is annyi változott, hogy a szex utána az életem része volt!
2012. szept. 21. 20:39
 2/10 vagged válasza:
55%
Igen amikor felébred már nem szűz.
2012. szept. 21. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt csak azok hiszik, akik még szüzek. :)

Semmi nem fog történni, semmi nem fog változni, és nem kel fel a nap nyugaton.

Pont ugyanaz az ember maradsz, aki voltál, egy picivel több élettapasztalattal: most már tudod milyen érzés szexelni, és/vagy milyen ha elveszik a szüzességed. Ennyi.

2012. szept. 21. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
1. nagyon jól mondja :D
2012. szept. 21. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
felébredtem és ilyen nagy fekete sakálok jöttek falkába te jó isten mondom elkapnak el kezdtem futni de utolértek.Az egyik sakál szájából egy nagy gesztenye fa nőtt ki aminek a tetejébe egy doboz kék bond volt benne a lakás kulcs és egy szál cigi.felmásztam rá kiszedtem a kulcsot de a zár be volt tömve ilyen ragasztóval ekkor rágyújtottam elrakétáztam és az ajtó kinyilt és kimenekültem az udvarba.......és ekkor elmeséltem jóskának..mire őőő eltátotta a száját és azt ordította NEM IS CIGIZEL??? ...és honnan volt tüzem o.O
2012. szept. 21. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
En teljesebbnek ereztem magam utana.
2012. szept. 21. 22:03
 7/10 anonim válasza:
Hát, nekem még friss az élmény. Ma keltem fel úgy, hogy már nem vagyok szűz. Igazából semmi nem változott. Ugyan az az ember vagyok, csak megtapasztaltam milyen a szex. Most érzem magam igazán teljesnek, de semmi hű de.. Minden maradt a régiben:)
2012. szept. 23. 13:48
 8/10 anonim válasza:

én mikor beledurrantottam azonnal éreztem, valami megváltozott

mikor reggel felkeltem szuperképességeim lettek

2012. okt. 8. 18:19
 9/10 anonim válasza:

amikor megtörtént másnap furán éreztem magam nagyon... kavarogtak bennem az érzelmek....azóta eltelt pár év és jelenleg nincs barátom, de már alig várom, hogy megint csinálhassam, mert hiányzik ...

szóval most már vissza gondolok semmi nincs benne, pusztán annyi, hogy az határozza meg a másnapi érzéseidet, hogy az illető akivel elveszted mennyire fontos számodra te mennyire vagy számára fontos, a környezet ahol megtörténik és az ahogy bánik veled...

ha ez mind klappol akkor nincs másnapi rossz érzés :)

2013. jan. 18. 15:49
 10/10 anonim válasza:

Az utolsóval 100%-ig egyetértek. Az én elsőm nem volt meghatározó, valószínűleg azért mert a srácot nem szerettem szívből. Csak azt hittem.

Nem vártam eleget, túl hamar feküdtem le vele.

2016. nov. 21. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!