Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Van olyan köztetek...

Lányok! Van olyan köztetek aki bármilyen okbol kifolyólag utálattal gondol arra a fiura aki elvette a szüzességét?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
persze, akit megerőszakoltak.
2012. szept. 17. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy már az elsőtől terhes lett. a "majd időben kihúzom" címszó alatt
2012. szept. 17. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én,pl mert hibáztatom magam, hogy hogy lehettem olyan hülye, hogy olyan béna csávóval feküdtem le elsőre.Utána csak jópasijaim voltak :D na mindegy.
2012. szept. 17. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Illetve nem is utálom.. Inkább gyűlölöm.. Gyerek voltam még szinte, a tipikus buta éretlen kislány, aki azt hitte ha 15 éves piál és bulizni jár azzal, majd jól megmutatja mekkora lázadó is ő.. Nos így ismerkedtem meg az adott fiúval.. Összejöttünk, szexeltünk, ami egyrészt azért volt rossz mert nem voltam hozzá elég érett, más részt ő sem.. Aztán ahogy illik ebben a korban kidobott mert jött más.. Ettől persze még nem kéne utálnom, de utána évekig zsarolt, gúnyt űzött belőlem..
2012. szept. 17. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 mivel zsarolt? Ilyen helyzetben mivel lehet zsarolni?
2012. szept. 17. 20:40
 6/8 anonim válasza:
Én. Két hétre rá szakított velem, hogy ő nem szerelmes belém, majd kiderült, hogy 2szer megcsalt a kapcsolatunk alatt. Persze az én hibám is, hogy hittem neki, és nem vettem komolyan a felnőtteket, mert azt hittem, ellenem vannak... Azóta nem is voltam képes mással lefeküdni, pedig ennek közel 3 éve.
2012. szept. 17. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös hozzászóló.. Hogy elterjeszt rólam különféle dolgokat.. Hogy lejáratja a családomat.. Kiutáltat a városból és hasonló kedvességek..
2012. szept. 18. 15:55
 8/8 anonim válasza:
Igen. Miért is?
2012. szept. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!