13 éves lányomrol kiderült hogy elvesztette a szüzességét. Azota teljesen ki vagyok készülve. Elbeszélgettem vele. Ugy tett mitha megértené, de olyan érzésem van még mindig hogy átver. Valaki valami tanáccsal szolgálhatna nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 15:36
3/25 anonim válasza:
Sajnos ilyen világot élünk. Nem tudom mit mondtál neki. Miről szólt a beszélgetés? Így nehéz bármit is írni. 21 éves lány vagyok van több 14 éves a családban. Látom a viselkedésüket, a felfogásukat. Nagyon nehéz lehet a szülőknek. Így én is most értettem meg az utóbbi 1-2 évben, hogy anyumnak is milyen nehéz lehetett amikor 13-14 voltam. :)
4/25 anonim válasza:
Hát figyelj. Ha mondjuk 14 éves lányt írtál volna, akkor szerintem sokan azt mondták volna, hogy hadd döntse el, hogy mit csinál, mit akar, hiszen már "mérlegelni tudja" ezeket a dolgokat. Ez pedig csak 1 évvel fiatalabb...
Igen, sajnos ilyen világot élünk.
Tanácsot adni nem tudok.
5/25 Mókusgyilkos válasza:
szépen feljelented aki elvette lévén 14 éves korig baromira törvénybeütköző :)
6/25 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok, egy kis k..vát neveltél.
7/25 A kérdező kommentje:
3 honap és 14 éves.de ez nem oszt nem szoroz. de amit csinált teljesen tönkre tett, az biztos.. nyitott könyv voltam elötte,mindig kérdezhetett bármit . igaz néha elég hülye vagyok,de akkor is. mindent elmagyaráztam neki. amiröl épp kérdése volt. ahhjjj
2012. aug. 30. 15:54
8/25 anonim válasza:
Semmit. Mit tehetnél most már? Örülj neki, hogy elmondta.
Ilyen világ van, nincs mit tenni. A lányod nagyon nincs egyedül.
9/25 A kérdező kommentje:
15:52-es.kösz
2012. aug. 30. 15:57
10/25 anonim válasza:
az nem számít, hogy pár hónap és 14
ha még nem töltötte be a 14.ik életévét akkor bűntetendő a partner
nem számít, hogy hány óra hány perc múlva lesz 14..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!