13 éves lányomrol kiderült hogy elvesztette a szüzességét. Azota teljesen ki vagyok készülve. Elbeszélgettem vele. Ugy tett mitha megértené, de olyan érzésem van még mindig hogy átver. Valaki valami tanáccsal szolgálhatna nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 15:36
21/25 anonim válasza:
ha nem lett terhes vagy nemibeteg, akkor nem tudom, hogy hol itt az a nagy tragédia???
22/25 anonim válasza:
A tragédia az, hogy idióta, prűd, több ezer éves elmaradott tanokat követő emberek alkotják társadalmunk többed részét.
Igazából pedig csak egy média által vezérelt, szülei által elhanyagolt lány így kereste a szeretett, a törődést, hogy lefeküdt egy fiúval. Foglalkozz vele többet, mutass felé szeretetet és legyél vele nagyon türelmes. Ne tilts és ne szidj.
23/25 anonim válasza:
A lányod egy rib@nc kurv@. Én megölném az biztos.
25/25 anonim válasza:
én először is egy akkora taslit lekevernék neki, hogy azt is megbánja, hogy köszönt a fiúnak.
másodszor meg EGY kérdésem van: hol tudja egy !!13!! éves KISLÁNY elveszíteni a szüzességét?!?!?!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!