Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 4 honapja vagyok egyutt a...

4 honapja vagyok egyutt a baratommal. En 18 L es o 22F meg szuz vagyok. Leakar fekudni velem s mondta hogy majd mikro en is akkarom. De en felek nem tudom mit csinaljak. Nagyon szeretem. Szeritetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 14:02
1 2
 1/14 anonim válasza:
82%
4 hónap az már bőven elég h megbizz benne.
2010. ápr. 25. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

szavazás?

jó akkor ne feküdj le vele 11 és fél hónapig.

2010. ápr. 25. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:

ha félsz és nem tudod mit csinálj akkor ne feküdj le vele

majd amikor elkap a "hév",ess neki :)))

2010. ápr. 25. 14:07
 4/14 anonim ***** válasza:
bízd magad a pasira...
2010. ápr. 25. 14:09
 5/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Akkor elmesélem rövid is történetemet...

Én 2 évet várattam a barátomat ezzel a szex dologgal. Én is nagyon féltem, nem tudtam h jól csinálom-e majd, nem tudtam h milyen lesz a szituáció, de közben iszonyatosa kívántam, imádtam, akartam. Miután megtörtént a dolog én voltam a legboldogabb ember, és "vertem a fejem a falba" h miért nem előbb tettem meg.

Nem tudom h ti milyen viszonyban vagytok,de ha még bizonyítást vársz a párodtól akkor mondd el neki h kell még egy kis idő h biztos legyél benne h nem csak azért kellesz neki h egy újabb strigulát behúzzon. Vagy ha még félsz az újtól akkor is várj egy kicsit. Mindennek eljön az ideje és hidd el akkor sokkal jobb lesz ha nem kényszerből teszed meg, hanem magad miatt.

Sok sikert!

20/L

2010. ápr. 25. 14:15
 6/14 anonim válasza:

Ha szereted akkor vágj bele...sokat nem vesztetsz a mai korban már nem nagy dolog szűzen férjhez menni.

Jó dolog a szex de a védekezésre is gondoljatok!!!!!!Mindent bele nagylány!!!!

2010. ápr. 25. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is féltem, és úgy mérlegeltem, hogy amíg nem tudom eldönteni, amíg megkérdezem magamtól, hogy na most mi is legyen, feküdjek le vele, ne feküdjek le vele?! akkor még hagyom a dolgot... És amikor már ott voltam, hogy mennyire kívánom és akarom, és nem merült fel a kérdés, hogy na mi lesz ha ez meg az lesz, akkor volt ott az idő. Egyébként én 4 hónapot vártam.
2010. ápr. 25. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
14%
Tanulj meg ékezetet rakni előbb...
2010. ápr. 25. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:
mitől félsz?hogy fáj-e?megfelelsz-e majd neki?rosszúl csinálsz vmit?otthagy-e utána?ha ott hagy akkor le kell szarni a fejét...az hogy jó leszel-e neki attól ne félj majd a fiú irányít téged az első úgysem lesz vmi jó...
2010. ápr. 25. 21:39
 10/14 anonim válasza:
dugni jó, dugasd meg magad
2010. ápr. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!