Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok még. Barátommal...

1csajszi kérdése:

Szűz vagyok még. Barátommal belekezdtünk a pettingbe. Nem állt fel a pénisze, majdnem betette, de nem engedtem csak hozzámért a vége. Félek hogy mégis valami van. Már minden bajom van hogy terhes vagyok-e. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Lehet ez? Szüzen és hogy nem állt fel neki?
2011. szept. 20. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Ott van ugye Mária és József esete...
2011. szept. 20. 16:56
 2/10 anonim válasza:
100%

"Lehet ez? Szüzen és hogy nem állt fel neki?"

ha szüzen, akkor hog ylehetnél terhes? vagy lehet én nem értem a kérdést, bocs.. késik a menstruációd? ha még most áll be, akkor ez természetes, szerintem nem vagy terhes.

2011. szept. 20. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
attól lehet terhes valaki hogy szűz..de ebben az esetben nem hiszem hogy terhes vagy ha be sem tette..:)
2011. szept. 20. 17:20
 4/10 anonim válasza:
100%
Nem, nem lehetsz terhes. Attól, hogy csak hozzáért nem lesz semmi bajod, nem Rambók.
2011. szept. 20. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy,tanuld meg a biológiát,bár sztem még nem is volt olyan órád a kérdésed alapján,mennyi vagy 12-15 közötti?
2011. szept. 20. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha volt magömlés és az a hüvely környékére ment, akkor mindezektől függetlenül, amit leírtál, lehetsz akár terhes is (0,1%-0,5%)! De azt észre kellett venned, hiszen akkor annak nyoma marad a testeden. Az ondó elég egyértelmű anyag nem igen lehet összetéveszteni a hüvely természetes váladékával!

Ha nem volt magömlés, akkor pedig kizárt a dolog!

2011. szept. 20. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó tökéletesen megfogalmazta.
2011. szept. 22. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem állt fel nyilván magömlés se volt...szóval elég nehezen...
2011. szept. 25. 23:28
 9/10 anonim válasza:
jó ÉG! Hány évesek vagytok???
2012. nov. 19. 13:19
 10/10 anonim válasza:
Nem állt fel, de majdnem betette?? :O mi a fakkom NANEE!! xDDD de amugy esetleg tudok ajánlani egy terhességi tesztet!!!!!! Ja és csekély esély a terhesség , főleg h fel se állt neki egy elég nehezen tudok elképzelni egy magömlést :)) De a lelki világod megnyugtatása érdekében az eseménytől számított 14.napon csinálj egy tesztet ha meg közbe megjön a menzesz akkor semmi gond!
2013. júl. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!