40 éves szűz: ez már tényleg gáz? Vajon mi baja van? Lehet ennek még jó vége?
Elsőre arra gondolnék impotens. Vagy masztigép. Vagy homo. Vagy nőgyűlölő. Vagy anyuka kedvence. Vagy komplexusos, de nagyon. Azaz impotens. Lehet valaki ennyire komplexusos?
Van erre mentség?
Menthetetlenül szexmentes?
Most van egy férfi ismerösöd aki 40éves és szüz? Hát lassan én is odajutok Xd , mégcsak 23 vagyok mondjuk :D , de egyik sem vagyok az általad felsoroltakból , szóval nem értem hogy a 40 éves miért lenne akármelyik.
Ha a filmre gondolsz , akkor az meg tök poén szerintem nagyon jó film :D
Igen, ez valószínű. Komplexusos. De ha ennyire rámerevedik ez a probléma, sehogyan nem oldhatja fel?
Szerintem aki évtizedekig komplexusos, az már impotens is.
Egyébként két 40 éves szűz ffi ismerősöm van. Az egyik olyan magába fordult barom. Soha nem kellene senkinek, és fel sem vetődik bennem kérdőjel. Semmi érdekes nincs benne.
A másikról viszont nem gondoltam volna. Jóképű és nagyjából normális, jól is csókol. De legszívesebben anyukájánál tölti az időt. Csendben ülve a sarokban a tévé előtt. Szerintem ez fura.
Igen , beteg-.-' , hidd el vannak betegebb emberek nála , akár ezen az oldalon is .
Az nem beteg ember aki a saját hugát akarja megd*gni , - (igen , ezen az oldalon volt ez is. ) söt még jofejnek is tartjátok :D , de aki 40 évesen szüz az beteg -.- . Vagy agyirokkant mi?:D Annyira nem vagytok képben a dolgokkal hogy az hihetetlen . Mi van ha mondjuk ennek a 40 évesnek olyan baja van hogy nem tul jóképü, megkaphatna egy két nöt , de azok meg olyanok hogy még bottal se nyulna hozzájuk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!