16éves éves lány vagyok és szűz, maszturbálás után nem tudok elélvezni illetve enm tudom a vége mindig az h fáj ha hozzá érek, és belerándul a hasam a lábam a karom. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
maszturbálás2010. febr. 7. 00:55
1/8 anonim válasza:
nyugi, probalkozz. majd osszejon.
2/8 anonim válasza:
Nem utána kell elélvezni hanem közben:P. Utána akkor szokott fájni (legalábbis nekem azután lesz nagyon érzékeny) ha elmentél.Ha nagyon érzékeny lesz várj egy kicsit, gondolj vmi másra és ha már nem olyan érzékeny próbálkozz újra.
3/8 anonim válasza:
Segíthetek a problémádon, szívesen megduglak.
4/8 anonim válasza:
Azért ez nem így működik kedves utolsó válaszoló.
Ha van barátod, akkor beszélj vele, hogy segítsen, mert úgy elvileg más az érzés. Ha nincs, akkor csak próbálkozz.
14/F
5/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy elmentél?
Nekem utána szokott fájni ha hozzá érek.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor viszont nagyon gyorsan megyek el :S....
köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 7. 21:28
8/8 anonim válasza:
azér durva hogy 14 évesek adnak tanácsot főleg fiúk, lányoknak..mekkora tapasztalat állhat mögötte:D
szerintem te végülis elmentél, és csak utána fáj!!ismerős a téma és általába mi is így vagyunk az orgazmus után:)
nincs baj nyugi, majd idővel elmúlik!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!