Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első szexnél tovább bírtáto...

Az első szexnél tovább bírtátok, mint előtte maszturbálás közben?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 17:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Holnap fogok először lefeküdni a barátnőmmel. Eddig még senkivel sem csináltam és ezért szeretném tudni kb mire számítsak ilyen téren. Szóval több, vagy kevesebb ideig fogom bírni mint maszturbálás során?

Előre is köszi a válaszokat.

2011. febr. 3. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy mennyi idős vagy, mennyire vagy érett a szexhez. Ha izgulsz elég hamar elmész, ha nem izgulsz akkor talán kicsit tovább bírod. De ki ne izgulna az első alkalommal.

Ha 6-7 percnél tovább bírod, akkor nincs rendben valami. :)

De szerintem elmész 2 perc alatt.

Majd második alkalommal már jobban fog menni. Ezt a lány is tudja... Remélhetőleg elég érett hozzá.

2011. febr. 3. 17:48
 3/13 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Ő pedig 17, de már nem szűz.
2011. febr. 3. 17:53
 4/13 anonim válasza:
tökéletesen kaptál egy rossz választ XD.... az elején azon fogsz görcsölni hogy jó-e a csajnak, valószínű el sem élvezel amig ki nem fáradsz XD.. kb 5 ismerősöm is így volt vele meg öcsém is... 20/f ne izgulj
2011. febr. 3. 17:56
 5/13 anonim válasza:
100%

:D Az első alkalommal 3órás reszelés után már nem éreztem semmit és el sem mentem. Kellett egy kis agy pihi és utána pár perc és végem volt.

Igaz előtte kicsaptam és nem voltam szomjas se. A fejemben meg nem az ment, h mindjárt elmegyek, hanem hogy jól megcsináljam a lányt (ha iszom gátlástalan vagyok :)).

És hozzáteszem... mindenki agyban megy el. Tehát ne görcsölj rá...

2011. febr. 4. 04:42
 6/13 anonim válasza:
100%
Én az első szexnél el se mentem pedig ideges se voltam elötte kicsit piáltunk :D de aztán legközelebb már semi baj nem volt
2011. febr. 6. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
En sem mentem el eleinte, ido kell hozza hogy megszokd. Az is elofordulhat hogy annyira gorcsolsz hogy nem akarozik 'mukodni'..
2011. febr. 6. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:

megvolt a dolog? meddig birtad? a lány is élvezte?

nem volt ciki, hogy ő tapasztaltabb?

elmondtad neki elötte?

2011. febr. 13. 14:16
 9/13 A kérdező kommentje:
más volt, de az nem .. ha érted mire gondolok .. de kb 2-3 percenként mondtam neki hogy lassítson mert így sok lesz :/ .. 10-12 perc volt az egész kb
2011. febr. 13. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
ő is elélvezett, vagy ez rólad szolt..?
2011. febr. 13. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!