Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első maszturbálás, hogyan...

Első maszturbálás, hogyan csináljam úgy, hogy ne bukjam le?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogyan csináljam úgy, hogy ne bukjak le? Mármint azt tudom, hogy ne legyenek otthon + törölköző... de nem hagy majd a hüvely váladék nyomot a törölközőn? Múltkor annyira felizgultam, csak féltem, hogy lebukom :S

A normális válaszokat köszönöm, a hülyéket meg sajnálom, hogy ennyi telik az agyi kapacitásukból...

Ui.: Ha valakinek van ideje, leírhatná az első élményét :)

15L

2010. márc. 15. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha csiklódat kényeztetve élvezel el nem lesz annyi hüvelyváladékod,hogy szétázzon a törököző... hát hogy csináld,arra magadnak kell rájönnöd:)
2010. márc. 15. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

bár én srác vagyok, de szerintem nem kell ezen paráznod. Nem hiszem, hogy eltüntethetetlen nyomot hagyna a törcsin, ha azon ülsz. Meg töröld meg utána a puncid egy zsepivel.

Esetleg moss kezet utána, hogy ne legyen punciillatú.

Jó szórakozást, gyakorolj sokat! :-)

2010. márc. 15. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Miért kellene akkor maszturbálnod, ha nincsenek otthon?
2010. márc. 15. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:

esetleg fürdőkádban meleg vízzel próbálkozz:D

17f

2010. márc. 15. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Le fogsz bukni:a homlokodba beleég a maszturbálás pecsétje.
2010. márc. 15. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

utolsó... úgy tűnik a te agyi kapacitásod nem elég ennek a kérdésnek a megválaszolására...

2010. márc. 15. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem picit túlkomplikálod a kérdést:) Csináld amikor megkívánod, zárkózz be a szobába és hajrá:)
2010. márc. 15. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
de ha akarod segíthetek
2010. márc. 15. 21:41
 9/12 anonim válasza:
100%

Hát, nem kell azzal foglalkozni, hogy otthon vannak-e vagy sem, meg nem kell túl spilázni a dolgot, csak lazán ;) hidd el úgy te is jobban fogod élvezni, ha nem azzal foglalkozol, hogy jajj a törölköző :)

amugy kérted, hogy első élmény ha van...:D

hát van, igazából, 13-14éves lehettem, és mivel rengeteg fiú barátom van/volt, midnenhonnan ezt ahlottam, hogy hiygjem már el milyen jó, hát egyszer, suli után, bezárkóztam a szobámba, levetkőztem, elfeküdtem az ágyon, térdeim felhúztam, és elkezdtem magam simogatni, nagyon élveztem az egészet de közben meg nevetnem kelett magamon, hogy mitcsinálok én :D aztán szépen, elkeztdem a puncimat is simogatni, meg a csiklómat izgatni, aztán, beraktam az egyik ujjam, kicsit fájt, elég szűk voltam, de 3-4alkalommal később, már 3-4ujj is befért attól függően, mennyire húztam fel magam, de visszatérve az elsőre, nemmentem el, viszont, nagyon tetszett a dolog, azóta is csinálom, változó, hogy milyen gyakran, de átalogasn, hetente 3-4szer, persze, volt olyan is, a nyáron, hogy barátom pesti volt, énmeg lenn lakom balatonon, azona héten, nem tudott lejönni, gépem nem volt jó, telefonon bezséltünk, sikerült egymást úgy felhúzni, hogy ő is meg énis csináltuk magunknak, és közben halgattuk egymást, hihetetlen jó volt...:)

jaa és 2dolgora figyelj nagyon :D

a kezed minfig tiszta legyen ;)

a másikmeg, ha hangosan nyögsz avgy síkitasz...akkor azért szülőkre oda kell figyelni, merthát, énis igyvagyok vele, nem vagyok éppen csöndes az ágyban :D

jaaa, és még mielőtt elhordana valaki, itt mindennek, közlöm, h szűzvagyokmég ;)

2010. márc. 16. 10:43
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, tegnap este megvolt a dolog fürdés után ;)

nem mentem el, de nagyon élveztem, úgyhogy valószínűleg többször is meg fogom ismételni a dolgot :)

2010. márc. 16. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!