4 honapja vagyok egyutt a baratommal. En 18 L es o 22F meg szuz vagyok. Leakar fekudni velem s mondta hogy majd mikro en is akkarom. De en felek nem tudom mit csinaljak. Nagyon szeretem. Szeritetek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 14:02
11/14 anonim válasza:
Ha kívánod akkor just do it!!! Ha még nem, akkor várjatok, míg te is lángra gyúlsz.
12/14 anonim válasza:
én fogadok egy ezresbe hogy már holnap lefekszik vele :D
14/14 anonim válasza:
hát én ugy vagyok ezzel a szex témával,hogy egy fiúnak adod magad oda "tisztán". a többi már nem olyan fontos.!
A szüzesség nagy dícsőség ennyi ídősen. gratula hozzá;)
szvl sztm ha szeretitek egymást és nem is az a hú de fiatal korosztály vagytok akkor ha ugyérzed probáld ki mert ha szeret akk ugyis ugy csinálja a doglokat,hogy nkd legyen a legjobb.
de ha nem állsz még kész akk várj bőven.
egyszer veszited el akkor várd ki a hozzá illő embert és ha meg van akk probáld ki!!
de ezt csk te tudhatod...
és mitől félsz?
sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!