Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az h kb 2 hete...

Miért van az h kb 2 hete feküdtem le előszőr barátommal és öö nagyon élvezi meg minden de én nem tudok elélvezni mikor csináljuk sööt nem is érzek semmit? :S

Figyelt kérdés

de mikor újjal csinálja nagyon jóó meg minden élvezem.

Ez normális ???:S

2011. okt. 9. 16:43
 1/5 anonim válasza:
mert még csak 16 éves vagy.
2011. okt. 9. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán hosszabb előjáték kellene akár 1-2 órás is, pl. petting, több izgatás, és csak utána a dugás, ez segíthet...
2011. okt. 9. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne várd hogy már első pár szex alkalmával fergeteges orgazmusaid legyenek. Örülj ha van egyáltalán, sok nőnek csak csikló orgazmusa vagy még az sincs egész életében. Ne arra koncentrálj a plafont bámulva hogy na most el akarok élvezni, hanem öleld, csókold, éld át a szeretkezést, mintha soha többé nem ölelhetnéd. Nekem ilyen egy szeretkezés, és nem érdekel ha csak egyikünk élvez el, számomra boldogság amíg szeretkezésünk tart, utána pedig megnyugtató a karjaiban aludni.
2011. okt. 9. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:

csak azért kérdeztem h miért van ez mert a barátom szarul érzi magát mert nem megyek el nem magam miatt.... -_-"

magamat leszarom csak öö érdekel és nekem esik szarul ha szómorúnak látom.

2011. okt. 9. 17:19
 5/5 Forme17 válasza:

2 hét az semmi

először még magadat is megkell ismerni ilyen téren, ez majd idővel alakulni fog, és ahogy írták is, több előjáték stb,

aztán majd idővel jobb lesz, jobban fogod érezni,

nőknél ez olyan dolog h amig nem volt, nehezebben is lesz

a hüvelyi orgazmusról már sok mindent lehetett hallani

elvileg nincs is hüvelyi orgazmus, nincsenek idegvégződések

ami van, az a csikló ami oda is "benyúl" és ingerlődik

meg a g pont de amit nem tudnak pontosan hogy van stb...

2011. okt. 10. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!