15 éves lány vagyok! Amikor a barátommal pettingeltünk akkor kiprobáltuk h milyen ha bedugja a péniszét. De úgy h ügyelt h kine jukassza a szűzhártyát. És ha csináljuk nem érzek semmit. Deha jobban ráülök nagyon fáj! És akkor szűz lennék?
Igen pihenj egy kicsit és nyisd ki a helyesírási szótárat.
Jukassza, úristen...
Egyébként meg elég érthetetlen amiket írtál, nehéz így bármire is értelmes választ adni.
Nem bántani akarlak, de legközelebb ügyelj arra, hogy hogyan és miket írsz, megkönnyítenéd vele a válaszolók dolgát.
Az a baj, hogy az ilyenek miatt mondják azt hogy a fiatalok éretlenek a sexre. Az a maroknyi fiatal aki viszont tényleg vigyáznak, tudják a dolgokat, azokat meg lehurrogják. Ha pénisz járt benned nem vagy szűz. Ha kicsit, ha nagyon. Nekem nem fájt az első, a második sem, és egyáltalán nem fáj semelyik sem.
16/L
én is annyi idősen veszítettem el a szüzességem,mint amennyi Te vagy most,de állítom neked,hogy ennél jóval több eszem volt hozzá!
Ott kezdődik,hogy ha a péniszét berakja,akkor onnantól kezdve már nem pettingről beszélünk,hanem konkrétan szexről!Ebből pedig az következik,hogy gyakorlatilag elvesztetted a szüzességed egyidejűleg a pénisz behelyezésével.
És olyan nincs,hogy érzi a szűzhártyát és nem megy el odáig és akkor megnyugtatod magad,hogy szűz vagy!
Jólenne tisztába tenni 1-2 dolgot még mielőtt nagyon belelendülnétek!
pl.: LYUKASSZA és nem jukassza!
/Szmötyi/
Jaj úristen hát én nem hiszem el hogy lehetnek ennyire buta valaki, és így kezd bele a szexuális életbe, komolyan mondom nekem egyszer gyerekem lesz ütni fogom ha ilyeneket akar majd csinálni 15 évesen!!! Na most bemásolom neked azt a válaszom amit egy teljesen másik kérdéshez írtam egy másik kérdezőnek, aki hasonlóan buta volt mint te, de témában teljesen idevágó:
Kedves kérdező nem kell lepontozni a válaszadókat, ugyanis teljesen igazuk van akkoris, ha neked ez most rosszul esik. Az én véleményem az hogy elég gyerek vagy még, ha ennyire nem vagy tisztában azzal hogy mik azok amiket elvárhatsz a testedtől és mik azok amiket nem, vagy amikért nagyon sokat kell fejlődni, testileg, lelkileg, és főleg agyban, érettségben.
Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem, most 22 vagyok. 4 éve keresem az orgazmust, nem 3 szex óta. És tudom hogy lehet, sőt, mások tapasztalatai is azt mutatják, nagy esélyem van rá hogy ha megtalálom, leszek már 30 vagy akár 40 is. 4 év alatt tanultam annyit, hogyan legyen orgazmusom szex közben a kezem által. Többet nem várok el mert akkor csak csalódás fog érni minden esetben. Amit te vársz el magadtól, hogy csak úgy legyen orgazmusod, az nagyon naív. Ne görcsölj rajta, ne foglalkozz vele, na gondolkozz rajta, nőjj, érj meg, gyakorolj, olvass utána és légy türelemmel.
Gondolom most nem hiszel nekünk, de jó ha felkészülsz rá, hogy nem 3 szextől lesz orgazmusod, de lehet hogy még a 300.-nál se lesz. Így működünk!
22L
Ja, és a szűzhártyához annyit fűznék még hozzá, hogy az sokszor annyira rugalmas hogy szülésnél szakad át a nőknél teljesen, 25-30-40 évesen akár szóval nem azon múlik hogy szűz vagy e vagy sem!!!!
Csak azt nem tudom hol van ilyenkor a szülő, hát nem igaz hogy nem látja mi van a gyerekével???? Ez annyira szomorú!! :(
Azért bogaram mert egyszerűen éretlen vagy hozzá! Szerintem várjál még ezzel, gyűjts tapasztalatokat, ráérsz még a szexel, bár ez igaz, hogy már nem számítasz szűznek...
Amúgy meg a elkezditek a szexet, akkor is fájni fog az elején, mivel a hüvelyednek is ki kell tágulnia, ráadásul a szűzhártya átszakadása is fájdalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!