Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves lány vagyok! Amikor a...

15 éves lány vagyok! Amikor a barátommal pettingeltünk akkor kiprobáltuk h milyen ha bedugja a péniszét. De úgy h ügyelt h kine jukassza a szűzhártyát. És ha csináljuk nem érzek semmit. Deha jobban ráülök nagyon fáj! És akkor szűz lennék?

Figyelt kérdés
És pl ha újjal csinálja egy pár percig jó utánna nem mondjuk volt olyan h szinte minden nap ujjazott. és akkor kiégtem volna vagy ez mitől van? Vagy pihennem kellene egy kicsit? Nem Tudom! Kérlek titeket hogy minnél hamarabb írjatok mert tanácstalan vagyok! Köszönöm előre is a segítséget.
2009. máj. 13. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Nahát! Micsoda kérdések vannak itt. Hihi! Én is 15 voltam,mikor kijukasztották (=),de én legalább tudtam mit csinálok! Pihenned kéne az biztos! És nem kiégve vagy,be se indultál még te! Jajj...
2009. máj. 13. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bassz4m3g az élvezet nem függ a szüzességedtől... miért van az, hogy ide irkálod a dolgaidat, amikor a nőgyógyászt vagy a szakkönyveket kéne bújnod ebben a témában?
2009. máj. 13. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy az ilyenek szaporodnak (ő is lehet, hogy hamarosan fog - lásd majd a következő kérdését: "ugye nem lehetek terhes, ha csak 5 percre dugta be és kétszer spriccelt körbe, de utána kihúzta"), a normálisak meg nem (mert ők rendesen védekeznek).
2009. máj. 13. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan úgy gondoltad,hha belekezdesz a szexbe,akkor máris élvezni fogod?

Elég röhelyes vagy.Fogalmad sincs az egészről,addig ne várj túl sokat a dologtól.Meg kell érni rá lelkileg is...és persze gyakorolni,tanulni kell az orgazmust!De ha nem érted a szex lényegét,akkor majd hetente teheted fel a kérdést,hogy "mért nincs orgazmusom..."

Nem tudom hova sietsz!

/Szmötyi/

2009. máj. 13. 21:28
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerencsétlen tizenévesek nagyon félre vannak vezetve a média által! Mennyire jobb lett volna ezt megspórolni magadnak, és húszévesen elkezdeni, mint én (a nászéjszakámon, egy szerető, érett férfi karjaiban!)Nem volt aki megmondja neked, tudom, tizenévesen én is csak azt hallottam: csináld, csináld, érezd jól magad, ott az óvszer, ugyanolyan vele, mintha nem is lenne, mindentől megvéd... Ez mind HAZUGSÁG. Nekem szerencsém volt, volt rajtam 5 kg súlyfelesleg, ezért nem kellettem senkinek. 18 évesen meg már nem adtam magam. Aztán jött a nagy Ő, aki elvett, és utána jöhetett a szex! Nekem az első három annyira fájt, hogy abba kellett hagyni, na akkor örültem nagyon, hogy ezt az én szerető párommal csinálhatom végig, aki teljes megértéssel és szeretettel viszonyult hozzám. Orgazmusom az első 10 évben havi egyszer volt. Most már szinte mindig, és sokkal erőteljesebb. Ezt egy állandó partnerrel lehet kitanulni, aki teljesen megbízható és elfogad. Zárd le ezt a kapcsolatot, bocsáss meg magadnak, és vond le a következtetéseket. Együttérzek veled.
2009. máj. 17. 00:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
CSET: Csökkenő Eredmény Törvénye. Igaz az olyanfajta szexre, amit ti csináltok. Jólesik megsimogatni egy helyen. Egy hét múlva ez már nem nyújtja ugyanazt az izgalmat. Egy kicsit több kell. Egy hét múlva ez sem elég. Stb. El lehet jutni oda, hogy a szeretkezéskor sem érez az ember semmi különöset.
2009. máj. 17. 00:51
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
te baromira hülye vagy KEDVES :D kérdező.... már bocsánat de ááááááá én 16 éves lány vagyok hát én se tudok mindent de ez :D ezen csak nevetni tudok
2009. okt. 10. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen pihened kellene most biztos nagy lány vagy. és tudod, amit írtál az hülyeség. :D
2014. febr. 13. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!