26 eves srac vagyok es meg mindig szuz, mi a baj velem?
Nem vagyok nagyon muvelt ezt alairom, jobban erdekelnek a termeszettudomanyok, pszichologia, stb, mint a tortenelem, irodalom, divat, utazas, sport. Ezek hidegen hagynak.
Van egy jo diplomam, beszelek nyelveket folyekonyan, van normalis allasom, de nem vagyok gazdag sajna, alberlet-bkv, kombo de megelek boven - a fovarosban vagyok jelenleg.
Most igy nezek ki:
Persze van meg hova fejlodni, anyagilag, szellemileg, testileg...de valahogy ugy erzem hogy mintha valami hianyozna az eletembol. Ti mit gondoltok?
A jó állás ugye nem programozó, bkvval pedig ugye nem csak a haverokhoz közlekedsz lan partyzni? Mert akkor lehetsz te bármilyen görög félisten ha akkora mamlasz vagy, hogy még azt sem veszed észre ha több lány is legyeskedik körülötted.
Volt már ilyen ismerősöm. Mikor kiment telefont meg internetet bekötni csak pár szót kellett volna szólnia a lányhoz, aki csillogó szemekkel figyelte a kiduzzadó izomzatát miközben lőtte be a koaxkábelt u szögekkel. Mikor konfigurálta a netet rátette többször a kezét a kezére amikor az egéren volt, leejtett valamit, véletlenül az egyik kezével a combján támaszkodott miközben felvette a földről.
Ha ilyen jeleket ad egy lány, akkor már van esélyed. De az is akkora mamlasz volt, hogy szerintem még 30 évesen is szűz.
Én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés. Nekem soha egy lány sem adott még ehhez hasonló jeleket csak 100 kiló és 40 év felett.
Hat...erdekel az IT, eppen most tanulom melo mellett. De nem programozo vagyok, de a melo az IT es egy masik szakma otvozete.
A nok...nem tudom... lehet hogy adnak jeleket, most hogy visszagondolok, csak en nem tudok azokat ertelmezni, hogy mit jelentenek.
Volt mar olyan par eve hogy kimentem az utcara oltonyben es egy csajszi ramkoszont az utcan, csak ugy...
Voltam a multkor tanfolyamon, 2-3 eve, es beszelgettem az egyik nekem nem tetszo lannyal, aki mindenkepp haza akart vinni a kocsijaval.
Vagy amikor beultem tanulni az egyik budapesti egyetem aulajaban, egy ilyen boxba, ahol volt egy nekem tetszo csaj is, o szinten tanult...nem torodtem vele kulonosebben, de mikor 1-2 ora mulva felallt hogy tavozzon, elkoszont tolem.
Volt mar 1-2 munkahelyem, ahol tobb kollegano kerdezte hogy mit csinalok hetvegen, van-e baratnom (nem kozvetlenul, hanem kozvetetten)
Regisztraltam egy tarskeresore is, ott ramirt egy csaj akivel talalkoztam, eszbontoan csinos volt...es nagyon okos. Epp ezert nem hittem el hogy tetszek neki, igy arra kezdtem gyanakodni hogy penzre hajt, vagy ilyenek..igy nem talalkoztam vele tobbet. El akart velem utazni kulfoldre, en meg feltem hogy biztos el akar rabolni vagy ilyesmi - mondtam neki hogy csak olyan orszagba mehetunk amelyik anyanyelvet beszelem, igy kevesebb a kockazat, hogy bajom eshet. Mar az elso randin belemkarolt, igy mar akkor gyanakodtam hogy nem normalis...
Azon a tarskereson azota tobben is ramirtak, volt koztuk nagyon csinos is, komoly beosztasu no - az egyik egy nagyon csinos, modell alkat, 36 eves angol tanar volt, aki nagy multiknak, es menedzsereknek tartott orakat, na vele a csokig jutottam, de nem ertettem hogy miert tetszhetek neki, amikor eleve olyan korokben mozog (sok komoly allassal rendelkezo diak) ahol nyugodtan valogathatna jobb pasit mint en.... egyszer voltam vele a strandon, mondta hogy kenjem be ot napkremmel, de nem mertem hozza nyulni, olyan szep volt, inkabb elmentem jatszani a medencebe :D Utana o is megszakitotta velem a kapcsolatot.
Nem tudom, gonolkodtam mar a szexualis aktuson, de nekem olyan furcsa az egesz...allatias, nem termeszetes.
Ezzel egyutt is nekem is vannak furcsasagaim, mert szerintem eleg nagy lehet bennem a nemi vagy, vagy nem is tudom...csak maszturbalasba fojtom. Ha nagyon raerek, pl. hetvegen, akkor igen csak extrem mennyiseg is megy, egy nap 12-15 is megvan...de ez ritka.
Volt is egy ilyen eset, amikor randin volam egy nem tul rossz lannyal, osszel, egy parkban setaltunk, tok meleg volt (de azert volt rajtam szeldzseki) o meg mondogatta hogy fazik, fazik! Mondom odaadjam a dzsekimet? De most hogy belegondolok lehet mast akart... nem tudom.
De persze, sot valoszinu hogy en ertelmezem felre a dolgokat.
Voltam kint Nemetorszagban osztondijjal, es az elso napon furcsasag tortent. Pontosabban a masodik napon. Volt ott egy ilyen, igazi nemet koordinator-no, olyan 40 korul lehetett akkor, beszelgettunk, majd elmentunk setalni a varosba. erre felvitt az ures lakasaba engem - vadidegent...egymas mellett allva neztuk a kertjet...mikor elkezdtem kenyelmetlenul erezni magam, es leleptem. Ez normalis??? Nem hiszem.
Az emberek ugy altalaban is szoktak engem bamulni, meg mericskelni. A legujabb ilyen elmenyem mikor voltam a teruletileg illetekes szakrendeloben, es nagyon melegem volt, le kellett vennem a puloveremet, csak a polo maradt rajtam. Kenyelmetlenul ereztem magam, mert erzem hogy eleg jol nezek ki, a feher borom meg jobban kitunik a kek polo alol (kek a kedvenc szinem!) ilyenkor tobben is szoktak gyanusan mericskelni engem (ferfiak, nok vegyesen)ez nagyon idegesit!! Nem szeretem. Most 120 kilo vagyok, a ket meter magassagomhoz kepest, voltam mar joval izmosabb is, de az mar lehet tulzas volt. Lehet le fogok fogyni 100 kilora hogy ne legyek annyira feltuno.
Nem szeretek feltunni, azt szeretem ha arnykent suhanok tova az emberek kozott.
Ha kimegyek az utcara, akkor is kerulom a szemkontaktust lehetoleg mindenkivel, es minel gyorsabban setalok, hogy gyorsan vegezzek a dolgommal :)
Sztem te félsz a nőktől......
próbálj meg normális egészséges kapcsolatokat teremteni!!
nem csinálhatod ezt örökké!!!
Az utolsó két hozzászólásod olvasása közben őszintén szólva kezdtem elbizonytalanodni, hogy ezeket vajon tényleg komolyan írod, vagy poénból, és jókat vigyorogsz a válaszainkon, vagy privát üzenetekre vársz olyan lányoktól, nőktől, akik szeretik az ilyen kihívásokat! :-)
De ha komolyan ez a helyzet, amit leírtál, akkor - ha érdekel a lehetőség - szívesen ajánlok Neked olyan terápiát, ahol egész rövid idő alatt megtalálják, hogy milyen tudatalatti oka van, hogy ennyire nem mersz férfiként közeledni a nőkhöz, és segítenek ezt oldani.
Amúgy, ha nem veszed tolakodásnak - megkérdezhetem, hogy milyen a kapcsolatod az édesanyáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!