Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 eves vagyok es a fium...

16 eves vagyok es a fium felhozta azt hogy lefekudne velem . De en meg szuz vagyok. Mit csinaljak, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 00:45
 1/5 legly ***** válasza:
100%

1. kérdésem, akarod vagy nem?

Üdvözlettel

Legly

2013. aug. 22. 00:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy te még nem szeretnéd mert..., mi ezen a nehéz? Vagy mit gondoltál? Kést fogsz a torkához és lebeszéled róla?
2013. aug. 22. 00:46
 3/5 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Kezdetnek az is megteszi, ha közlöd vele, hogy Te még szűz vagy. A srác már nem az? Gondolom, van Benned egy kis félsz, hogy mit szólna a fiú, ha ezt megtudná Rólad... Dehát mindenki szűzen indul. :) Ha úgy érzed, még nem vagy rá felkészülve, beszéld meg a fiúddal. Ha ez komoly gondot okoz neki, nem biztos, hogy ő a Te embered.
2013. aug. 22. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, akkor ne menj bele! Ha nem érti meg, akkor dobd ki őt!
2013. aug. 22. 06:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:) igen o mar jartas ebben es igen egy kicsit felek megmondani neki mert nemtudom hogy mit fog hozza szolni
2013. aug. 22. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!