Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak, hogy ne száradj...

Mit csináljak, hogy ne száradjon ki a hüvelyem ha a barátom elkezd ujjazni?

Figyelt kérdés
Most csináltunk ilyet először,mikor benyúlt teljesen nedves voltam,de kb fél perc után éreztük hogy száraz vagyok,és így már fájt is,szóval abbahagytuk.Később benyálazta az ujját és úgy próbáltuk,de úgy is nagyon hamar kellemetlenné vált.Ideges lehettem,vagy mitől volt ez?Ha magamnak csinálom akkor még kellemetlenebb.
2013. aug. 16. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Sikosító vagy köpj rá ezúttal te :)
2013. aug. 16. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy lámát.
2013. aug. 16. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetne szájjal is kényeztetni téged, és az ujjazás se csak úgy durrbele legyen.
2013. aug. 16. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

amikor nedves vagy, és elkezd ujjazni, az jó érzés? élvezed?

mert velem is ez volt, mikor az első barátomnál nem volt eléggé felizgulva, és úgy ujjazott, hamar kiszáradtam, már kellemetlen volt. most már, hogy jobban hozzászoktam az ilyesmihez, néhány csóktól és öleléstől olyan nedves vagyok, hogy esély sincs a kiszáradásra. :D

lehet, hogy te is izgulsz, nem tudod elengedni magad, vagy csak egyszerűen neked se az jön be, ha ujjaznak, hanem a csiklódat is kellene izgatni közben.

21L

2013. aug. 16. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
4es vagyok, "nem voltam eléggé felizgulva", csak elírtam..:D
2013. aug. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!