Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudom tágítani a hüvelyem?

Hogyan tudom tágítani a hüvelyem?

Figyelt kérdés

A barátommal próbáltuk csinálni 1-2 alkalommal, de hiába nedvesedtem be eléggé és kívántam őt, mégis túl szűk voltam és nagyon fájt, mikor próbálta betenni. Szeretném, ha a következő alkalommal végre sikerülne, ezért a tanácsotok kellene. Valahogy elő tudom segíteni a hüvelyem tágulását? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

18/L

2012. dec. 17. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze...izgasson fel amennyire csak tud és újjazzon előszőr csak egy újjal,aztán kettővel vagy akár hárommal is...mondjuk az nem biztos, h sikerülni fog ha kolbász újjai vannak :)
2012. dec. 17. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Több előjáték, ujjak használata. Egy gyerek is kijön rajta, egy faroknak be kell férnie :-P
2012. dec. 17. 14:03
 3/7 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő: én is azt mondom :D ezért is lep meg. egy jópár barátnőm mondta azt, h neki egyáltalán nem fájt az első alkalmom, én pedig sehogysem tudok rajta túlesni, pedig már nagyon szeretnék...
2012. dec. 17. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csípem a fistinget is, de pl. egy nőt kitágítani, hogy az egész öklöm beleférjen, kell kb. 40-45 perc ... csak ettől függ. Fordítsatok több időt az előjátékra és síkosító!
2012. dec. 17. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Még akkor szűz vagy? Ujjazd magad!
2012. dec. 17. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál még rá, hogy fölmetszesd a szűzhártyádat? Kicsit vastagabb az átlagnál, van ilyen. Azért nem megy.
2012. dec. 17. 14:26
 7/7 okoska31 ***** válasza:

ne akard szándékosan tágítani! Már úgy értem, hogy mindenféle segéd dologgal, különösen olyannal, ami sokkal tágabb.

Türelem, sok előjáték, ellazulás, és bemegy.

Azért ne akard akár fistinggel sem tágítani, mert idővel szót fogad, és elkezd tágulni. Akkor meg azt fogod kérdezni, hogyan lehetne szűkíteni.

egyébként meg sajnos nem garantált, hogy ezzel a sráccal maradsz (lehet, hogy extra vastag van neki), és a következőnek meg nagy leszel:)

egyébként sincs jobb egy nedves, sikamlós, szűk puncinál...:)

2012. dec. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!