Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám tágítani a hüvelyem?

Hogy tudnám tágítani a hüvelyem?

Figyelt kérdés

az ujjammal nem sokra haladok. nagyon szűk vagyok, és mikor le szerettem volna feküdni a barátommal(először), nem fért be. azóta próbálom tágítgatni magam, de csak nem sikerül.

nem lenne vmi tanácsotok?

2010. márc. 30. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
előjátékról hallottatok már ???
2010. márc. 30. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
miért magadat akarod tágítani? a barátodnak kéne csinálnia!
2010. márc. 30. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
ne nézzétek hülyének! télleg van ilyen! én is bármilyen nedves vagyok, mindig kb. 1 perc míg bejut a barátom, mert annyira szűk vagyok. pedig kívánom, meg minden. ez amúgy örökletes hajlam. anyum is ilyen gondokkal küzdött. én arra gondoltam, hogy veszek egy pumpálható vibrit. hátha azzal tágul egy idő után...
2010. márc. 30. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Szülj egy gyereket.
2010. márc. 31. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

:D

Ne akard tágítani! Ez olyan mintha a melleidet akarnád megeresztetni. :D Addig örülj, amíg még gyári állapotú!

A baj azzal lehet, hogy nem tudod magad elengedni! Túl sok benned a feszültség! Ha lelkileg nem tudsz ráhangolódni, és nem tudod leküzdeni a gátlásaidat, és nem bízol a barátodban maximálisan, akkor nem fog menni, vagy fájdalmas lesz. Ha szélsőséges eset áll fent akkor az vaginizmusnak nevezik, bár szerintem nem ennyire vészes.

A bizalmat te érzed. Ha magadnak hazudsz, az egy dolog, de a tested tudja, hogy mi a valós helyzet. Ha pedig gátlásaid és fenntartásaid vannak, akkor azokat is meg kell beszélnetek. Ne félj, inkább légy kíváncsi! :)

2010. márc. 31. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátodnak kellene tágítania téged, nem magadnak próbálgatni. Engem is a barátom tágítgatott, és így sokkal élvezetesebb elhiheted :P
2010. ápr. 1. 11:05
 7/9 anonim válasza:

Barátod tágitson ne te magad..

Am meg hiába tágitod magad..amig felvagy izgulva tág vagy utána vissza szűkül.. szóval nem ér semmit ha nem szex előtt tágitod magad.. ha meg szex előtt magadat kell tágitani az már cinkes..

2010. ápr. 3. 20:36
 8/9 anonim válasza:
Egy zetor megteszi!
2010. ápr. 4. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:

03-31 06:04

Ja, aztán majd átvágják véletlenül az idegeket, és érzéketlen lesz a puncija!

2010. ápr. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!