Hogy tudnám tágítani a hüvelyem?
az ujjammal nem sokra haladok. nagyon szűk vagyok, és mikor le szerettem volna feküdni a barátommal(először), nem fért be. azóta próbálom tágítgatni magam, de csak nem sikerül.
nem lenne vmi tanácsotok?
:D
Ne akard tágítani! Ez olyan mintha a melleidet akarnád megeresztetni. :D Addig örülj, amíg még gyári állapotú!
A baj azzal lehet, hogy nem tudod magad elengedni! Túl sok benned a feszültség! Ha lelkileg nem tudsz ráhangolódni, és nem tudod leküzdeni a gátlásaidat, és nem bízol a barátodban maximálisan, akkor nem fog menni, vagy fájdalmas lesz. Ha szélsőséges eset áll fent akkor az vaginizmusnak nevezik, bár szerintem nem ennyire vészes.
A bizalmat te érzed. Ha magadnak hazudsz, az egy dolog, de a tested tudja, hogy mi a valós helyzet. Ha pedig gátlásaid és fenntartásaid vannak, akkor azokat is meg kell beszélnetek. Ne félj, inkább légy kíváncsi! :)
Barátod tágitson ne te magad..
Am meg hiába tágitod magad..amig felvagy izgulva tág vagy utána vissza szűkül.. szóval nem ér semmit ha nem szex előtt tágitod magad.. ha meg szex előtt magadat kell tágitani az már cinkes..
03-31 06:04
Ja, aztán majd átvágják véletlenül az idegeket, és érzéketlen lesz a puncija!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!