Nagyon szűk a hüvelyem. Most ez így jó?
Figyelt kérdés
Annyira szűk a hüvelyem, hogy ujjazáskor csak a mutatóújjam megy fel... a legkisebb méretű tampon sem megy fel! (szűz vagyok) Nem lesz gondom a szexuális életemmel? igaz azt hallodtam, hogy a hüvely rugalmas...2011. máj. 10. 17:53
1/8 anonim válasza:
Igen, rugalmas, még jó eséllyel egy gyerek is ki fog onnan jönni, annyira képes tágulni a hüvely. Nincs az a vastag farok ami ne férne be.
2/8 A kérdező kommentje:
oh köszi... akkor nincs mitől tartanom...
2011. máj. 10. 17:55
4/8 anonim válasza:
menj el nődokihoz ezzel a problémával. Igen jól látod. nem lesz belőle gond. Megnézi és majd megteszi a szükséges lépéseket, amik nem tudom mik, de hatásosak lesznek.
5/8 anonim válasza:
Ha itt az ideje, ki fog férni egy baba is a hüvelyeden.
6/8 anonim válasza:
Szerezz egy néger pasit. Hasonló gondod szerintem nem lesz soha.
7/8 anonim válasza:
Nagyon ritka, de előfordul hüvelyszűkület (mint a fitymaszűkület a fiúknál, csak annál ritkább). Veszel 1500 Ft-ért egy műfütyit, kicsit bekened krémmel, és némi önizgatás után lassan feltolod. Ha megy különösebb gond nélkül, akkor nincsen semmi baj. 34/F
8/8 anonim válasza:
Ha a pasid igazáán szeret akkor nem fogja zavarni folyamatosan kitágít és utána mehet.
Először csak 1 ujj.1 hét után mehet 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!