Szűz vagyok, és eléggé szűk a hüvelyem. Már sokszor pettingeltem, eddig egyszer fért be két ujj egyszerre, de az sem volt olyan kellemes. Mit tehetnék, hogy tágabb legyen? Nem lesz ez majd gond, ha a pettingnél tovább akarok menni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak nem tudom elengedni magam?2008. aug. 7. 15:19
1/8 anonim válasza:
emiatt egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. ne ezen parázz, ne csinálj magaddal semmit. Igen,csak el kell magad engedni, és nem erre koncentrálni...lehet nem az első lesz a legjobb szexuális élményed, de később csak jobb lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nagyon aggódom, hogy emiatt esetleg nem fog sikerülni...
2008. aug. 7. 15:30
3/8 anonim válasza:
ne aggódj menni fog és rmeélem nagyon jó lesz:) puszi
4/8 anonim válasza:
Miért kell, h felférjen két ujj? ez csak az ostoba lányok szórakozása, akik egyszerre 4et is magukba tuszkolnak. Egyébként ha elengeded magad, és nem gondolkodsz ilyeneken, talán felizgulsz annyira, hogy sikerülni fog.
5/8 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy milyen pózban vagy.. nem?!
7/8 anonim válasza:
Ki volt a gazdája annak a 2 ujjnak? Én egy időben masztiztam, de nagyon lazán, ritkán és nem tudtam élvezni.. de egy ideje a pasimmal pettingelünk, először 1 ujját dugta belém, aztán 2-t, nagyon élvezem... lefeküdni még nem akarok vele... kicsit a farkától is tartok, olyan szokatlan
8/8 anonim válasza:
Szia hát engem több barátom ujazott 1.2.3 ujjal 3 ritkán és el lazultam nekem egyből nem emgy be a 2 sosem=( de ma mikor lefeküdtem vele nem is éreztem semmit sem..:)vagy is nem fájt de nagyon jó volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!