Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, és eléggé szűk a...

Szűz vagyok, és eléggé szűk a hüvelyem. Már sokszor pettingeltem, eddig egyszer fért be két ujj egyszerre, de az sem volt olyan kellemes. Mit tehetnék, hogy tágabb legyen? Nem lesz ez majd gond, ha a pettingnél tovább akarok menni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak nem tudom elengedni magam?
2008. aug. 7. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
emiatt egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. ne ezen parázz, ne csinálj magaddal semmit. Igen,csak el kell magad engedni, és nem erre koncentrálni...lehet nem az első lesz a legjobb szexuális élményed, de később csak jobb lesz.
2008. aug. 7. 15:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nagyon aggódom, hogy emiatt esetleg nem fog sikerülni...
2008. aug. 7. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj menni fog és rmeélem nagyon jó lesz:) puszi
2008. aug. 7. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Miért kell, h felférjen két ujj? ez csak az ostoba lányok szórakozása, akik egyszerre 4et is magukba tuszkolnak. Egyébként ha elengeded magad, és nem gondolkodsz ilyeneken, talán felizgulsz annyira, hogy sikerülni fog.
2008. aug. 7. 18:42
 5/8 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy milyen pózban vagy.. nem?!
2008. aug. 8. 10:45
 6/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2008. aug. 12. 00:58
 7/8 anonim válasza:
Ki volt a gazdája annak a 2 ujjnak? Én egy időben masztiztam, de nagyon lazán, ritkán és nem tudtam élvezni.. de egy ideje a pasimmal pettingelünk, először 1 ujját dugta belém, aztán 2-t, nagyon élvezem... lefeküdni még nem akarok vele... kicsit a farkától is tartok, olyan szokatlan
2008. aug. 12. 01:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia hát engem több barátom ujazott 1.2.3 ujjal 3 ritkán és el lazultam nekem egyből nem emgy be a 2 sosem=( de ma mikor lefeküdtem vele nem is éreztem semmit sem..:)vagy is nem fájt de nagyon jó volt...
2008. aug. 12. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!