Honnan tudjam, hogy szűk vagyok-e, vagy esetleg ha túl tág a hüvelyem?
Kedves kérdező, viszonyítani a párod méretéhez fogod majd. :)
Az, hogy nagy méretű tampont is fel tudsz helyezni, sok mindent nem jelent, mert a hüvely fala rugalmas, erre bárki, a "szűk" lányok is képesek. Az, hogí átvérzik, inkább arra utal, hoyg nagy mennyiségű vért veszítesz illetve nem cseréled elég sűrűn. Bármilyen méretű tampont mellettki tud szivárogni, ha az már megtelt vérrel és nem tud többet magába szívni.
Ettől függetlenül persze még lehetsz egy kicsit tágabb, de az általad leírtak alapján ez nem dönthető el.
Gondolj bele, mekkora egy szuper tampon. Jól megduzzadva kb 2-2,5cm az átmérője. azt nem tudom hímvesszőről milyen tapasztalataid vannak, de azt megsúgom, hogy a fent említett méretek kétszeresénél is nagyobb lehet.
A hüvelyt meg nem úgy kell elképzelni mint egy vascsövet. Lágy szövet borítja ami be tud úgy "lapulni", mintha egy ujjal megböksz egy párnát. Az áteresztés pedig tamponfüggő. Ha teszel alá tisztasági betétet, ki tudod védeni!
Még egy megjegyzés a tágulékonyságról: Gondolj bele, onnan kifér egy gyerek is!
Én voltam nőgyógyásznál tavaly, amikor még szűz voltam. Akkor megvizsgált, és mondta, hogy örüljek, mert nagyon jól tágulok, így nem lesznek nagy fájdalmaim a szexuális együttlétkor. (Valakinek az orvos szakítja át a szűzhártyáját, mert olyan vastag stb.)
Nos, ettől függetlenül én sem tágulok úgy ki szex közben, és az első alkalom is fájt.
Szerintem ne aggódj amiatt, hogy túl tág leszel, főleg így, hogy még nem voltál együtt senkivel.
Meg ahogy valaki említette, a partnered méretétől is függ a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!