Hüvelyi viszketést mivel tudnám csillapítani vagy gyógyítani? (Génia92 hüvelykúp) Kimarta a kúp a hüvelyem?
dalacin hüvelykrémet használtam majd utána ph visszaállító génie 92 hüvelykúpot mondták hogy használjak. 4 nap elkezdtem viszketni még használtam egyet és utána minden maga a borzalom. a hüvelybemenetem alja már érintése is fáj! sárga folyásom van ami büzös (ez még lehet hogy a kup maradéka mert egyre kevesebb van) és viszketek!!!
elmentem orvoshoz és azt mondta hogy vagy a kúp miatt van vagy fertőzés. de milyen orvos ez hogy nem tudja megmondani????
szeirntem valószínű a kúp hhatása még...mit csináljak szerintetek a viszketéssel?
L 17
köszönöm!
az a baj hogy már nem bízok a dokikban mert már másfél éve van folyásom és nem tudnak meggyógyítani most úgy néz ki jól lennék, ha nem lett volna a kúpnak ez a mellékhatása :/
de remélem pár nap és meggyógyulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!