Hogyan lehet gyogyítani a méhszájsebet?
Tobb mint egy éve van kronikus bakteriális huvelygyulladásom.Tobbszor volt antibiotikumos,kupos kezelés,de nem hatott.Természetes gyogymodokat is kiprobáltam már,de semmi.Fél éve méhszájsebet is diagnosztizált az orvos.Egyszer lápisszal ecsetelt.Most megint elkezdtem vérezni.
Tutok valamilyen természetes gyogymodot,ami megszunteti a méhszájsebet?
Van egy trükk, nekem egy nőgyógyász 5 nap alatt így gyógyította meg, úgy,hogy ezt minden nap egyszer meg kell csinálni.
Glycerin -boraxátumot kent a sebre és utána olyan hintőport, amit újszülötteknek raknak a köldöksebre. Mindkettő nem vényköteles és kb együtt 400 ft.
NA én mindennap mentem hozzá és 5 nap alatt elmulasztotta, azóta sem jött elő többet.lekopogom..
Kecskeméten: Dr. Nagy Judit
Egyébként már otthagytam, mert csak kérte a 10 ezreseket, de egyébként nem jött 1 évig rá,hogy mi a bajom, a másik nőgyógyászom meg elsőre megmondta..utálatos egy nő, hidd el.Ezt viszont csak ő tudta szerintem az egész városban, mert mellette 25 éve a Megyei Kórházban is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!