Kitudom tágítani magam?
Szűz vagyok... s szeretném ha az első együttlét könnyebb lenne s szegény párom nem azt látná, hogy én szenvedek az elsőnél meg fáj stb... Így arra gondoltam , hogy kitágítom magam vagy valamit "feldugok" hogy elszakadjon a szűzhártyám...
szerintetek ez nagy hülyeség?
értelmes válaszokat kérek : )
19L
19 évesen szűűűz ?
O:
Végre egy rendes lány :) (L)
igen, ez elég nagy hülyeség
ha még szűz vagy és kb. egy fakanállal akarod megoldani, hogy biológiailag már ne legyél szűz, ahhoz csak gratulálni tudok, majd ő megoldja helyetted a "tágítást", egyébként meg ha nem örül neki, hogy szűz lány van alatta, akkor gyorsan gondold át, hogy alá fekszel-e...
Igen 19 évesen még az vagyok : )
de csak azért mert szerelem nélkül nem akarom az elsőt : ) s még nem voltam szerelmes... Valahogy túl válogatós vagyok :Đ olyanokkal meg nem akartam aki csak "megdugni" akar... Mert ilyen minden ujjamra akad : /
De nem akartam fakanállal xĐ csak úgy felmerült, hogy azért a srácnak nem annyira jó nézni, ha az alatta levő csaj szenved :/
Most miért kell egy újabb hülye kérdésre hülyén válaszolnom?
Dugj fel magadnak egy marék 100-as szöget, na az megoldja!
Legalább ösztönözve érzi magát, hogy ne szenvedjen alatta a csaj :)
Komolyan, nehogy tönkretedd magad emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!