Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Super tamponnal tágítani...

Super tamponnal tágítani lehetséges?

Figyelt kérdés

ne nézzetek hülyének, rendszeresen olvasom az oldalt...még szűz vagyok,hamarosan eljön az idő h lefeküdjek a barátommal...de félek fájni fog és az tönkreteszi az első/első pár alkalmat...tudom h a szüzességem ezáltal nem veszthetem el...és ne gyertek azzal h nem vagyok elég érett...meg hasonlók...egyszerűen csak félek a fájdalomtól!

csak komoly válaszokat kérnék!:)

L/18

2010. máj. 4. 22:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy tahó leszek, de miért nem valami uborkafélével, vagy banánnal próbálkozol? :( Húzz a gyümölcsre/zöldségre óvszert, így bajod nem lehet.
2010. máj. 4. 22:40
 2/23 A kérdező kommentje:
akkor már lehetne a barátom pénisze is ennyi erővel
2010. máj. 4. 22:43
 3/23 anonim ***** válasza:
kezdd 1 ujjal..komolyan, aztán haladj tovább, nem fog fájni
2010. máj. 4. 22:45
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan.Minek akarsz bármivel is tágítani?Ha fájni fog,akkor már érdemesebb,ha az a párod pénisze miatt fáj,mintha bármi más vackot dugdosol fel magadnak.Ráadásul ez egy rossz élménnyel is párosulhat és lehet,hogy gátlások lesznek benned,ha az első éjszakára kerül a sor.Nem olyan elviselhtetlen egyébként a fájdalom,inkább feszítő és szúró érzés és nincs szebb annál,ha olyannal éled meg,akit szeretsz.Ez meghatározó élmény,ne keverd ide a tamponos dolgot.Ráadásul egy tampon sincs olyan vastag,mint a párod pénisze lesz,így erre a célra nem is alkalmas.
2010. máj. 4. 22:48
 5/23 anonim válasza:
92%
NE félj tőle, nem kell akkora fájdalomra vagy erős vérzésre gondolni. ha elég nedves vagy, nem fog fájni. kicsit feszít és kész.
2010. máj. 4. 22:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég gyökér válasznak fog hangzani, de jóindulattal írom, h talán előtte nyalasd ki magad vele, akk benedvesedsz, meg a nyelve által még nedvesebb leszel, és akk meg már a fenti válaszok érvényesülnek :D

Sok sikert ;-)

2010. máj. 4. 23:03
 7/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) csak azért rettentem el mert ezen az oldalon megnéztem egy pár linkelt vidit és mindegyik csajszinak úgy fájt:s
2010. máj. 4. 23:12
 8/23 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon? Olyan vidit,ahol valaki elveszíti a szüzességét? Ezt nehéz elhinni.

Egyébként tényleg nincs szó oltári nagy fájdalomról.Például egy menstruációs görccsel köszönő viszonyban sincs.Szúró fájdalom,ami nekem legalábbis nem tartott pár másodpercnél tovább és egy leírhatatlan feszítő érzés,ami egyáltalán nem volt kellemetlen,de ehhez nagyon fontos,hogy érezd a barátod szeret,vigyáz rád.Nem kell azonnal hatalmas orgazmusokra számítani.Az első pár behatolás pedig hasonlóan kellemetlen lehet,de már az aktus maga jó lesz.Nem kell feélni,lazíts és tényleg csak akkor vágjatok bele,ha késznek érzed rá magad!Tudom közhelyesen hangzik,de így van.

2010. máj. 4. 23:24
 9/23 A kérdező kommentje:
2010. máj. 4. 23:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Ez tényleg durva,hogy ilyen videók vannak!Visszaszívom a " nehéz elhinni" részt.Bocs!

De tartom magam ahhoz,amit feljebb írtam.Ez szeretkezés nem vágóhíd.Nagyon fontosak az érzelmek,teljesen más lesz az első éjszakád,mint amiket ezeken a videókon láttál!

2010. máj. 4. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!