Super tamponnal tágítani lehetséges?
ne nézzetek hülyének, rendszeresen olvasom az oldalt...még szűz vagyok,hamarosan eljön az idő h lefeküdjek a barátommal...de félek fájni fog és az tönkreteszi az első/első pár alkalmat...tudom h a szüzességem ezáltal nem veszthetem el...és ne gyertek azzal h nem vagyok elég érett...meg hasonlók...egyszerűen csak félek a fájdalomtól!
csak komoly válaszokat kérnék!:)
L/18
Hát elég gyökér válasznak fog hangzani, de jóindulattal írom, h talán előtte nyalasd ki magad vele, akk benedvesedsz, meg a nyelve által még nedvesebb leszel, és akk meg már a fenti válaszok érvényesülnek :D
Sok sikert ;-)
Ezen az oldalon? Olyan vidit,ahol valaki elveszíti a szüzességét? Ezt nehéz elhinni.
Egyébként tényleg nincs szó oltári nagy fájdalomról.Például egy menstruációs görccsel köszönő viszonyban sincs.Szúró fájdalom,ami nekem legalábbis nem tartott pár másodpercnél tovább és egy leírhatatlan feszítő érzés,ami egyáltalán nem volt kellemetlen,de ehhez nagyon fontos,hogy érezd a barátod szeret,vigyáz rád.Nem kell azonnal hatalmas orgazmusokra számítani.Az első pár behatolás pedig hasonlóan kellemetlen lehet,de már az aktus maga jó lesz.Nem kell feélni,lazíts és tényleg csak akkor vágjatok bele,ha késznek érzed rá magad!Tudom közhelyesen hangzik,de így van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=118&kere..
itt van pár kérdés
Ez tényleg durva,hogy ilyen videók vannak!Visszaszívom a " nehéz elhinni" részt.Bocs!
De tartom magam ahhoz,amit feljebb írtam.Ez szeretkezés nem vágóhíd.Nagyon fontosak az érzelmek,teljesen más lesz az első éjszakád,mint amiket ezeken a videókon láttál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!