Tamponnal lehet strandolni?
Figyelt kérdés
ha megvan a havim és tampont helyezek fel,attól még lehet fürdeni? vagy nem ajánlatos? szerintetek?2011. jún. 22. 00:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem ajánlatos...
1x adtam elő, aztán mentem nőgyógyászhoz :S Pocsék dolog ha megvan nyáron, részvétem, hamarosan én is elvérzek és naná, hogy strandos progi lesz :((
2/11 anonim válasza:
Nekem eddig nem volt problémám belőle. Viszont az nagyon fontos, hogy amit kijössz a vízből, cserélj tampont!
3/11 dr végh béla jános válasza:
Hát jobban, mint samponnal trandolni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem én mostanában nem megyek fürdeni.
5/11 anonim válasza:
előttem szólónak:
Ne is menj..szeretem ha büdös a pi.csa egy kicsit o.O
6/11 anonim válasza:
Igen lehet. Én is szoktam tamponnal strandra járni.
de azért tényleg van egy két alapvető dolog:
-pl amit már említettek, ha kijöttél cserélj azonnal, tudniillik átázhat és folyhat ki belőle a cucc :)
- azért ne a legerősebb napodon menj, mert az sehogy sem jó
-mindig figyelj oda,nehogy kilógjon a kis kék fonal:)
7/11 anonim válasza:
én szinkronúszó vagyok és több órás edzéseim is vannak,mindig tampont használok és nem lesz semmi bajom,strandolásnál is lehet csak tudd hogy melyik méretet kell használod és igen amint ki jöttél a vízből cserélj tampont
8/11 anonim válasza:
Szerintem amikor menstruálsz abban a pár napban kerüld a strandot, mert nyitva van a méhszájad, és bármilyen vírusokat összeszedhedsz! :) A tampon is megszívja magát vízzel, és sztem nem ajálnatos vízbe menni vele... :)
9/11 anonim válasza:
Nem értem hogy ezt miért a szüzesség témához írtad...
10/11 anonim válasza:
Ne menj! A külsőséges dolgokat még meg lehet oldani kicsi kék fonal stb. de nem egészséges mert a tampon felszívhatja a vizet és ugye a tampon az benned van és ezáltal a (legtöbb esetben bacis) víz beléd juthat és különböző fertőzéseket okozhat'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!