Tamponnal strandolni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót elösször.Egyhete szedem pont akkor kezdtem amikor megjött.Most egy hete még mindig pecsétes vérzésem van minimális barna szinű de még is van.És pénteken mennék strandra.Addig lehet elmúlik de ha mégsem akkor nagy kockázatot vállalok ha tampont használok és úgy strandolok?2010. júl. 5. 18:25
1/4 anonim válasza:
Én már csináltam, semmi nem volt, csak kényelmetlen számomra.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtam strandolhatsz tamponnal, nálam is volt már példa rá, de huzamosabb ideug nem ajánlom, a fertőzés veszélye miatt.
3/4 anonim válasza:
Mivel Murphy-nek "hála" majdnem minden nyaralásunkkor sikerül menstruálnom (akárhogy számolok, bármikor megyünk, tuti, hogy annyival előbb vagy később jön , hogy belelógjon a nyaralásba is), én mindig tamponnal fürdök. Egyáltalán nem kényelmetlen és nem veszélyes, ha megfelelően használod.
40/N
4/4 anonim válasza:
Ha csak ennyire minimálisan lesz meg (barna folyás)... semmi baj nem lehet...max néha elmész mosdóba megnézed hogy van e gond de egyébként nem vészes :) én is fürödtem már strandon a menstruáció végén
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!