Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Super tamponnal tágítani...

Super tamponnal tágítani lehetséges?

Figyelt kérdés

ne nézzetek hülyének, rendszeresen olvasom az oldalt...még szűz vagyok,hamarosan eljön az idő h lefeküdjek a barátommal...de félek fájni fog és az tönkreteszi az első/első pár alkalmat...tudom h a szüzességem ezáltal nem veszthetem el...és ne gyertek azzal h nem vagyok elég érett...meg hasonlók...egyszerűen csak félek a fájdalomtól!

csak komoly válaszokat kérnék!:)

L/18

2010. máj. 4. 22:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm a választ:) végre vki megért:)
2010. máj. 4. 23:37
 12/23 anonim válasza:
23%
én egy ujjal kezdtem aztán két ujj aztán répa aztán banán aztán pénisz.ilyen egyszerű cicám
2010. máj. 4. 23:50
 13/23 anonim válasza:
3xl-es buttplug aszt csá
2010. máj. 5. 13:09
 14/23 anonim válasza:
azt hiszem hasonló helyzetbe vagyunk, én is hasonló dolgokon gondolkozok. én is 18 vagyok és még szűz de a barátommal tervezzük a dolgot csak Ő 9 évvel idősebb és azt mondja h szeret de én azért parázok a dologtol...
2010. máj. 5. 21:49
 15/23 anonim válasza:
100%

Ne dugdoss magadba mindenféle hülyeségeket. Használd vagy az ujjadat (a legbiztosabb), vagy pedig vegyél vibrátort, azokból van vékonyabb fajta, amit szüzen is lehet használni (tapasztalatból mondom). Ha pesti vagy, a Tectus szexboltot ajánlom, ott lányok az eladók és nagyon kedvesek és segítőkészek.

De a legfontosabb az, hogy ne parázz! Ne azon görcsölj, hogy túl szűk akarod meg félsz a fájdalomtól! Ettől kialakulhat mindenféle gátlás és félelem. Ráadásul a szűzhártyát tágítani nem nagyon tudod, az vagy ép vagy nem ép. Ülj v. feküdj le, önkielégíts, kérd meg a barátodat, hogy játsszon veled a vibrátorral vagy az ujjával (a szex ideális esetben nem arról szól, hogy azonnal beléd dugja a szerszámát azt' jóvan). Szokd meg, milyen, ha van ott "valami", érezd, hogy milyen jó, tanuld meg ellazítani az izmaidat. Aztán ha úgy érzed, tovább akarsz lépni, akkor jöhet a barátod kis barátja. ;)

2010. máj. 6. 20:35
 16/23 anonim válasza:
20:35 vagyok, az az "akarod" természetesen véletlenül maradt ott a második bekezdésben. :)
2010. máj. 6. 20:37
 17/23 anonim válasza:
pakolj fel többet! :)
2010. máj. 6. 21:06
 18/23 A kérdező kommentje:
nem a szűzhártyám szeretném tágítani hanem a hüvelyem
2010. máj. 7. 16:32
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen, lehet vannak fent videók, de komolyan, ki kéne írni, hogy szűz lányoknak tilos!

Csak elveszi a kedved, pedig hidd el, ha szeret, nem fog annyira fájni, nem az lesz fontos számára, hogy neki jó legyen, hanem hogy te érezd magad jól.

Ne egyből az aktussal kezdjetek, legyen néhány alkalom, amikor csak pettingeltek, megujjaz stb., engedd el magad, és ha bízol benne, minden rendben lesz!

2010. máj. 14. 23:05
 20/23 anonim ***** válasza:
szia! :D nekem is nemsoká eljön az első, elvileg most a hétvégén. szerintem is hülyeség itt ezzel vacakolni, ha jól beindulsz, nem fog fájni. vagyis remélem :P 18L
2010. máj. 14. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!