Kitudom majd elégíteni?
Most kezdek bele menni egy komolyabb kapcsolatba, eddig a legmesszibb ameddig eljutottam az max. egy vadabb csók..a kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi az esély arra, hogy elsőre kifogom tudni elégíteni?(akár orálisan, vagy csupán a kezemmel, esetleg, ha már ott tartunk magánál az aktusban..)Nektek elsőre "sikerült"?Valamyilen tippek, taktikák?:-)Nagyon szeretnék neki örömet szerezni, az életemnél is jobban szeretem..előre köszönöm a válaszokat.
17/L
"Kitudom majd elégíteni?"
Ezt csak Uri Geller tudja...
Remélem is.:-)
Csak Ő már több lánnyal is volt, félek nem leszek neki elég jó..Tényleg azt akarom, hogy neki legyen jó, az már nem is érdekel nekem milyen lesz (bár biztos jó :-D) annyira szeretem..
Háh..lehet komplikáltabb a sráccal.
Én ki tudtam elégíteni a barátnőmet,de ő engem nem.
Lehet,hogy furán hangzik,de ez van.Ez csak tapasztalat kérdése!
Ha az egyik fél nem tud valamit,de érdekli,szeretné csinálni,akkor tanítsátok meg egymást rá!Kérd meg a barátodat,hogy mutassa meg,majd próbáld utánozni.
A lényeg az,hogy legyél nagyon óvatos....főleg orálisnál,ugyanis a fogazás(amikor a fogaiddal érsz hozzá a barátod péniszéhez) nagyon tud fájni.
Bízz magadban ,és kérd meg a barátod,hogy segítsen. A 3.-4. alkalom már jól fog menni!
f/16
simán menni fog csak ne izgulj! én mikor elöször pettingeltem a pasimmal mondta utána h olyan volt mintha tökre gyakorlott lennék..csak tényleg legyél ovatos sok nyállal csináld ennyi
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!