Kitudom majd elégíteni?
Most kezdek bele menni egy komolyabb kapcsolatba, eddig a legmesszibb ameddig eljutottam az max. egy vadabb csók..a kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi az esély arra, hogy elsőre kifogom tudni elégíteni?(akár orálisan, vagy csupán a kezemmel, esetleg, ha már ott tartunk magánál az aktusban..)Nektek elsőre "sikerült"?Valamyilen tippek, taktikák?:-)Nagyon szeretnék neki örömet szerezni, az életemnél is jobban szeretem..előre köszönöm a válaszokat.
17/L
Ha szeret, akk segíteni fog, h mi jó neki, és mi nem, szal nyugi nem lesz gond. :)
Ja és akk ő is mindent meg fog tenni, h neked is jó legyen. :)
18L
én is izgultam a barátomnál, de végül nagyon jól alakult, és imádtuk egymást...mondanám, hogy ne izgulj, de úgyis fogsz,
szóval csak adj bele apait-anyait! (:
egy férfit kielégíteni nem nagy dolog, egy nőt már nehezebb
szép, hogy jót akarsz neki, remélem a srác is legalább annyira szeret, hogy az a legfőbb gondja, hogy neked is jó legyen
az, hogy több nővel volt már, nem jelent semmit, attól még nem lesz jobb pasi, ezen ne görcsölj
elvárhatod, hogy neked is jó legyen, ne csak neki
19F
Nekem nem is az volt a lényeg, elsőnél, hogy kielégítsen, hanem, hogy szimplán jól érezzük magunkat, és felejthetetlen esténk legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!