Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kitudom majd elégíteni?

Kitudom majd elégíteni?

Figyelt kérdés

Most kezdek bele menni egy komolyabb kapcsolatba, eddig a legmesszibb ameddig eljutottam az max. egy vadabb csók..a kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi az esély arra, hogy elsőre kifogom tudni elégíteni?(akár orálisan, vagy csupán a kezemmel, esetleg, ha már ott tartunk magánál az aktusban..)Nektek elsőre "sikerült"?Valamyilen tippek, taktikák?:-)Nagyon szeretnék neki örömet szerezni, az életemnél is jobban szeretem..előre köszönöm a válaszokat.

17/L

2010. máj. 22. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az orlási téma már ennyire a szex elejéhez tartozik?Azt hittem ez egy bensőségesebb dolog a szexnél is...vagy lehet én vagyok lemaradva?De milyen megalázó előbb bekapni mint hogy lefeküdtem vele?Amúgy persze,hogy ki tudod elégíteni.Nyugi.
2010. máj. 24. 13:43
 12/19 anonim ***** válasza:
nekem például az egyik barátomat simán kézzel nem sikerült, orálisan viszont igen.
2010. máj. 24. 14:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha szeret, akk segíteni fog, h mi jó neki, és mi nem, szal nyugi nem lesz gond. :)

Ja és akk ő is mindent meg fog tenni, h neked is jó legyen. :)

18L

2010. máj. 24. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:

én is izgultam a barátomnál, de végül nagyon jól alakult, és imádtuk egymást...mondanám, hogy ne izgulj, de úgyis fogsz,

szóval csak adj bele apait-anyait! (:

2010. máj. 24. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
a fiúkat nem nehéz kielégíteni. menni fog. sőt. ha elsőzör érsz hozzá, nem kell sok neki majd :D a lányokat nehéz kielégíteni, nem a fiúkat. 23/L
2010. máj. 24. 22:29
 16/19 anonim ***** válasza:

egy férfit kielégíteni nem nagy dolog, egy nőt már nehezebb

szép, hogy jót akarsz neki, remélem a srác is legalább annyira szeret, hogy az a legfőbb gondja, hogy neked is jó legyen

az, hogy több nővel volt már, nem jelent semmit, attól még nem lesz jobb pasi, ezen ne görcsölj

elvárhatod, hogy neked is jó legyen, ne csak neki

2010. máj. 24. 22:52
 17/19 anonim válasza:

19F

Nekem nem is az volt a lényeg, elsőnél, hogy kielégítsen, hanem, hogy szimplán jól érezzük magunkat, és felejthetetlen esténk legyen.

2010. máj. 25. 13:41
 18/19 anonim válasza:
Meg lássa hogy élvezed az is számít:D!
2010. máj. 25. 18:31
 19/19 anonim ***** válasza:
ezt most tolunk kerded?:))))) na ne szivass....ha 17 evesen meg csak egy vad csokig jutottatok el akkor.,..az eleg gaz....szal na....loser
2010. jún. 30. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!