25 èves szuz pasi vagyok. Ezek utàn mi oka lenne bàrmilyen nönek is, hogy velem töltse az idejèt?
a witcher pl így szokta:
"hello
- mi?
-nem
-ooh
*szex*"
A szűz a szerelemben:
A szűz jegyű egyén természetéből fakadóan állandóan elemez, osztályoz, rendszerez, és ez a kapcsolataiban sincs másként. Gyakran valóságos menetrendje van a napjának, amit még a partnere sem boríthat fel. Óvatos a kapcsolataiban, csak lassan lehet meghódítani a szívét, és az elején többnyire nagyon bizalmatlan. A szívéhez közelállóknak viszont mindenben segíteni próbál, és néha már terhes szinten gondoskodó és aggodalmaskodó. Nem nevezhető a legromantikusabb jegynek, viszont a hétköznapok megszervezésében igazi mester.
nem az a legfőbb gond h szűz vagy...(kicsit gáz dehát na, de nem ez a fő gond, persze itt sokan fogják írni h ez a legtermészetesebb)
Amúgy szerintem túl lelkis vagy, túl sokat gondolkodsz, túl sokat pityeregsz azon h sz@r az életed.
ÉS nem a szüzességed miatt nem töltené veled egy nő szívesen az idejét hanem azért mert nem lenne semmilyen hangulat. Túl kuss lenne és túl sok para és túl sok önbizalom hiány.
Amiből az ered h tétova vagy és nem tudod fenntartani a nőnek az érdeklődését.
Egy fèrfi fokmèröje abbòl àll, hogy mennyi, ès milyen nöt b.szott meg, a többi pasi, ès pasi a nök körèben is("Ha màsnak is jò ez a pasi, akkor nekem is jò lesz, ha nem kellett senkinek, akkor nekem sem kell!").
Igen sokat sìrànkozom ezen belebetegszem a helyzetbe...:(
Basszus lehet, hogy egy k.rva melltartò kikapcsolàsàra sem vagyok kèpes, az ujjazàs, kinyalàsról, a f.sz helyes hasznàlatàròl nem is beszèlve. Màs szòval biztos, hogy kèptelen lennèk orgazmust okozni egy nönek. Pontosan erröl szòl a kèrdèsem.
Elnèzèst a helyesìràsi hibàkèrt, de kulföldi billentyuzetröl ìrok.
amúgy gondolkozz el ezen a "tyúk vagy tojás" dolgon.
azért nem találsz most nőt magadnak mert még szűz vagy, vagy azért vagy még szűz mert eddig sem találtál nőt? na ezt modt nem biztos hogy jól fogalmaztam meg. a lényeg, hogy annak van oka hogy még szűz vagy. valószínűleg valami baj van veled, mit szépítsem. és ha ezt elfogadod, akkor már jó úton vagy. csak meg kell találnod hogy mi az a probléma, és kiiktatnod, majd újult erővel, önbizalommal keresni nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!