25 èves szuz pasi vagyok. Ezek utàn mi oka lenne bàrmilyen nönek is, hogy velem töltse az idejèt?
Akkor sem az a fő gond h szűz vagy hanem amit írtam. persze így nehezebb, de ha eljutsz odáig és közlöd vele h szűz vagy, és a csaj elvileg szeret de aztán lerlép na akkor k*rvára szeretett.
Ha kellesz neki mert jógyerek vagy és elég vagy neki minden téren, akkor segíteni fog nyugi.
13. - Könyörgöm,a csávó 25 éves! Én 18 vagyok és már verem a fejem a falba! Szerzetes...persze,akinek ilyen problémái vannak,az max akkor áll be csuklyásnak,ha már feladott minden reményt.
Kérdező - őszintén? Menj el pszichológushoz.Én is megtenném,ha lenne a közelben akár egy normális orvos szerű élőlény is.
Menj prostihoz. Én is oda fogok menni, mert senkinek sem kellek.
19/f
01:02
Ezt csak a szánalmas agyhalottak mondják.
"azzal szóba sem állnék"
Azt hiszed bárki is bevallaná?
"Persze aki erre képes annak szerintem nem is kell normális nő"
Az agyhalottságodat bizonyítja, hogy nem tudsz gondolkodni.
Pont azért megy prostihoz az ember, mert nem jött össze a barátnő.
ma 11:53
Ezzel a kommenteddel kiválóan bemutatkoztál, nagyon szépen jellemezted magad. El tudom ezek után képzelni, hogy mennyi keserűség és gyűlölet lehet benned, főleg ha 19 évesen prostizáson töröd a fejed.
Szerintem igen távol kerültél a lényegtől, és ha így folytatod egyre rosszabb lesz.
Az önálló gondolkodáshoz valószinű közöd sincs azért írsz ilyeneket: Én is oda fogok menni, mert senkinek sem kellek.
Azt hiszed egy prostinak kellesz? Max. a pénzed. Szerencsétlen lányok, ők is csak szeretetre vágynak. Te meg húsért akarsz fizetni? Akkor menjél inkább henteshez. Vagy vegyél guminőt.
Felejtsétek már el ezt a prosti dolgot! Mi van akkor, ha utána pár hónappal rád talál az igazi, mennyire fogod bánni hogy nem vele volt az első? És mit hazudsz neki, hogy még szűz vagy, vagy egyéjszakás kaland? Előbb-utóbb minden kiderül.
Amúgy semmivel nem lesztek előbbre a prostival, mert azért nem kell megküzdeni. Megdugod, kifizeted és mehetsz isten hírével. Ez mióta kihívás? Ha egy rendes lányt le tudsz fektetni, az neked is dicsőség, megadja azt az érzetet hogy ezt TE saját erőből (nem a pénzre gondolok) el tudtad érni, és megnő az önbizalmad is...
Amúgy nem lesz senki lepedőakrobata az elsőnél, mindenki bénázik, lekornyad, stresszel, szar lesz az egész. Csak mondom. Több hónapnyi aktív szexuális élet kell ahhoz, hogy valaki "haladó" legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!