25 èves szuz pasi vagyok. Ezek utàn mi oka lenne bàrmilyen nönek is, hogy velem töltse az idejèt?
16:29
Ezzel a kommenteddel kiválóan bebizonyítottad, hogy olvasni sem tudsz. Dehát ez egy agyhalottól nem meglepő. Mivel én nem magamról írtam azt a választ, hanem erről a témáról neked, ugyanis tudatlanságodban vagy ezért megpróbáltam felnyitni a szemed. Dehát kiderült, hogy csőlátásod van.
Ezzel a kommenteddel saját magadat járattad le. A gyűlöletnek semmi köze ehhez a témához. Az az önálló gondolkodás, ha valaki mások befolyásolása nélkül dönt. Ezek szerint te ezt sem tudtad. Aki önállóan dönt, az nem a magadfajtákra hallgat, hanem nélküled eldönti, hogy igénybe veszi-e a szolgáltatást. Nyilván azért is mehet oda az ember, mert neki is szeretetre van szüksége. Szóval csak ész nélkül okoskodsz.
Elég nagy a szád itt, mivel beképzelt önelégült vagy. Ez azért van, mert alig vannak nemi vágyaid, meg amúgy is ki vagy elégítve mindig.
Pontosan ezen húztam fel magam. Hogy te egy Nőt szapulsz, mínősítesz, ráadásul embertelen módon. Ez rendkívül irritáló. Nekem is volt jópár csalódásban részem, mégis tisztelem a nőket, és eszembe nem jut így mocskolódni.
Prostihoz meg szeretetért mész akkor? Az jó. Dícseretre méltó. Azt hittem csak kefélni akarsz.
19:38
Néztél már tükörbe? Miért lepődsz meg azon, hogy valaki szembesít téged azzal a ténnyel, hogy agyhalott vagy? Ha nem lenne igazam, akkor felfogtad volna, hogy nem magamról írtam (se azt, hogy én miért megyek prostihoz, se a többit)! Csak egy kommentemben írtam magamról: a 23:44-esben. A többi a te képzelgésed.
A másik meg hogy te/ti kezdtétek a szapulást, minősítést embertelen módon. Szóval nagyon tanácsolom, hogy nézzél már tükörbe, ember!
19:27
"Mi van akkor, ha utána pár hónappal rád talál az igazi"
Mi van akkor, ha 20 évig senkit sem talál az ember?
"mennyire fogod bánni hogy nem vele volt az első?"
Ugyan miért bánná az ember? (Te ha lottót nyernél, azt is bánnád, hogy más elől nyerted el?)
"És mit hazudsz neki, hogy még szűz vagy, vagy egyéjszakás kaland? Előbb-utóbb minden kiderül."
Ez hülyeség, hogy kiderül. Sok titok van, ami soha nem derül ki! Ráadásul a szüzesség csak olyan titok, amit amúgy sem lehet kideríteni.
"Amúgy semmivel nem lesztek előbbre a prostival, mert azért nem kell megküzdeni."
Kit érdekel? Attól még legalább élvezi az életet az ember! Ráadásul tapasztalatot is szerez.
"Megdugod, kifizeted és mehetsz isten hírével. Ez mióta kihívás?"
Nincs kockázat, de a siker garantált!
"Ha egy rendes lányt le tudsz fektetni, az neked is dicsőség, megadja azt az érzetet hogy ezt TE saját erőből (nem a pénzre gondolok) el tudtad érni, és megnő az önbizalmad is..."
Ez igaz, de nagy a kockázat is. Amúgy csak gondolkodnod kéne: nyilván azért megy prostihoz az ember, mert sima lányt nem tud felszedni/lefektetni.
Ha veled nem fog senki szóba állni soha, akkor majd rájössz, hogy tévedtél a témával kapcsolatban.
Te is, a 16:29-es és a többi is csak azok a fajták vagytok, akik el akarják venni másoktól a jót, beleszóltok mások életébe. (Ez a vallásos mentalitás: "ami jó, azt ne csináld" felfogás.)
Ejnye. Neked nem csak hogy képzeletbeli szerelmed van, hanem te magad a képzeletvilágodban élsz. Nem szégyen az. Jó pár emberrel előfordul. Mint ahogy veled is.
Fáj neked az igazság, ezt nem bírod elviselni, ezért feszült vagy. Ennek eredményeképp a képzeletvilágodba menekülsz.
Én objektíven látom a dolgokat, veled ellentétben. Te lehet, hogy a környezetedből/képzeletvilágodból/magadból indulsz ki, de neked éppen ezért fogalmad sincs arról, hogy mi az hogy objektíven látni a dolgokat.
Köszönöm, hogy ilyen bölcsen megmondtad a frankót. És képzeld én nem menekülök, hanem csak így alakult. Meg, hát jobbak is a képzeletbeli nők, azok legalább kedvesek velem.
Imádkozz értem, jó? Hátha én is boldog leszek egyszer, ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!