Lányok mit gondoltok azokról a pasikról akik szűzek?
Mondjuk 20-30 között.
Nem azért vagyok szűz mert magam alatt vagyok, hanem így döntöttem. Vagy lehet bebeszélem magamnak, és nem tudom mi a jó. Vannak elfoglaltságaim, programokat írok, dolgozok, stb. Ami fontos hogy meddig fogok ilyen lenni. Nem vagyok meleg még mielőtt valaki megkérdezi, feláll a puncira a farkam. :))
Állítólag sok csak ideálja lennék, de nem kezdeményezek. Jeleket is észreveszem ha küldenek, de akkor sem.
szóval a fentebb ez kérdés akart lenni:
Ami fontos hogy meddig fogok ilyen lenni?
hááát...
ha a te döntésed hogy szűz vagy, akkor az is a te döntésed kell hogy legyen, hogy ha nem akarsz már többé szűz lenni
ennyi...
nekem van egy barátom, aki 24 éves, és szűz. szerintem egy nagyon jó fej srác, az a tipikus "jókisfiú", aki nagyon bátortalan, szóval még sosem kezdeményezett egy lánynál sem, pedig semmi baj a külsejével.
Más hasonló fiúkról nem tudok véleményt mondani, de én nem tartom ezt gáznak. Amire rájöttem, hogy ezeknek a fiúknak a szemléletmódjukon kell változtatni, mert túl negatívak/túlbonyolítanak mindent.
Hogy mikor fog ez meg változni? Akkor, amikor betelik a pohár, és rájössz, hogy márpedig neked szükséged van egy barátnőre. Nagymamám mindig ezt mondta: Rátehetsz egy fazék vizet a gázra, és imádkozhatsz, hogy forrjon fel, de nem fog, ha nem gyújtasz alá. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha igazán akarsz barátnőt, akkor találsz is.
#4 hát ha rajtam múlik, akkor sosem. Nem is tudom magam elképzelni kapcsolatban, ahogy pl kézenfogva megyek egy lánnyal, vagy akár fogdosom.
Báár, már többször előfordult, hogy a lány lesmárolt, erre-arra, ilyenkor nem tudom mik voltak a fejemben, de akaratlanul elkezdtem fogdosni szépen haladba előre. És olyan furcsa érzések kavarogtak bennem. Mintha másik világban lennék. Ez mi lehetett?
hát magamról azt mondom hogy én mindig az egyszerűségre törekszem bármilyen problémát kell megoldani. Vagy dolgot kell megtenni. Ha nem sikerül akkor megpróbálom megközelíteni a második legegyszerűbb dologgal.
Mondjuk néha nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!