Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok mit gondoltok azokról...

Lányok mit gondoltok azokról a pasikról akik szűzek?

Figyelt kérdés

Mondjuk 20-30 között.

Nem azért vagyok szűz mert magam alatt vagyok, hanem így döntöttem. Vagy lehet bebeszélem magamnak, és nem tudom mi a jó. Vannak elfoglaltságaim, programokat írok, dolgozok, stb. Ami fontos hogy meddig fogok ilyen lenni. Nem vagyok meleg még mielőtt valaki megkérdezi, feláll a puncira a farkam. :))

Állítólag sok csak ideálja lennék, de nem kezdeményezek. Jeleket is észreveszem ha küldenek, de akkor sem.

2012. aug. 7. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

,,nekem van egy barátom, aki 24 éves, és szűz. szerintem egy nagyon jó fej srác, az a tipikus "jókisfiú", aki nagyon bátortalan, szóval még sosem kezdeményezett egy lánynál sem, pedig semmi baj a külsejével.

Más hasonló fiúkról nem tudok véleményt mondani, de én nem tartom ezt gáznak. Amire rájöttem, hogy ezeknek a fiúknak a szemléletmódjukon kell változtatni, mert túl negatívak/túlbonyolítanak mindent."

Te segítesz rajta, ha már a barátodnak vallod? Nem kell titkolnod, hogy azt kívánod, maradjon szűz élete végéig.

2012. aug. 9. 00:05
 12/19 anonim ***** válasza:
És hogy segítsek rajta??? Ami tőlem telik, azt megteszem érte. Most úgy néz, ki, hogy összefog jönni egy csajjal. Amikor kérdése volt, akkor tanácsot adtam neki, és buzdítottam, hogy végre ne zárkózzon el ettől a témától. Te mégis milyen segítségre gondolsz? Szervezzek be neki nőket, vagy mi???:O
2012. aug. 9. 10:13
 13/19 anonim ***** válasza:

" Nem kell titkolnod, hogy azt kívánod, maradjon szűz élete végéig."

Úristen!!! Már miért kívánnám ezt???????????????

2012. aug. 9. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert ti nők reménytelen lúzernek gondoljátok a szüzeket.
2012. aug. 9. 11:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, mint ez a barátod, és nekem egyértelműen ez okozza a vesztemet. Nem is próbálkozok senkinél, mert tudom, hogy egy mai nő igényeit az ágyban képtelen lennék kielégíteni, és az ismerősi köröm már tudja, hogy milyen helyzetben vagyok, ezért ott is ki van lőve az összes lehetőségem.
2012. aug. 9. 11:19
 16/19 anonim ***** válasza:

utolsó, na látod? Rólad beszéltem. Te vagy az a típus, aki túlkomplikál mindent. Miért ne tudnád kielégíteni egy nő igényét?? Férfi vagy, ugye, hát akkor?

Talán rossz tapasztalataid vannak a lányokról, ezért a lány szó hallatán egy bunkó, beképzelt és lenéző egyén jut az eszedbe, de hidd el, nem mindenki ilyen (ahogy én sem).

És egyáltalán nem gondolom lúzernek a szüzeket, hidd el. Annyi típusú embert ismerek, pl. szép lányokat akik szüzek, és egy fiút, aki egy partyarc, és nagyon jól néz ki (bele is voltam zúgva, ahogy még vagy 10 lány), de még, mindig szűz(vagyis nem tudom, de tavaly 20 évesen még szűz volt, azóta nem találkoztam vele).

A lényeg, hogy egy párkapcsolat kialakítása egyeseknek pofonegyszerű, míg másoknak a világ legnehezebb dolgának tűnik. És mielőtt azt hinnéd, hogy nekem milyen egyszerű, hidd el, és is a második kategóriába tartozom...

2012. aug. 9. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Korom alapján lehet, hogy férfi vagyok, de a gondolkodásomban, és megnyilvánulásaimmal inkább kamasz, és ezzel eleve elriasztom a nőket. A kűlsőm még hagyján, mert voltam csúnyácskább, most pedig a sporttól árnyalatnyival jobban nézek ki. Ugyan csiszolhatnék még rajta egy kis kondizással, ha a teljes maximumot akarom kihozni magamból, de ennek semmit értelmét nem látom úgy, hogy mások előnytelenebb megjelenéssel is tudnak nőt szerezni, vagyis inkább a beszélőkén, vagy egyfajta ,,társadalmi státuszon" múlik, amikben egyáltalán nem vagyok toppon.

Volt már néhány lehetőségem arra, hogy révbe érjek, de mindig meghátráltam, vagy a kiszámíthatatlan viselkedésemmel elriasztottam az alanyokat.

2012. aug. 9. 17:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Én nem lány vagyok, de amelyik a médiaszenny nevelését követi hogy gáz a szüzesség az elég ostoba.

Tény: aki későbbi korba veszíti el, az jobban fogja értékelni a szex dolgot

2012. aug. 15. 23:55
 19/19 anonim válasza:
Szerintem 20-23 még belefér. Nekem fontosabb volt a suli, meló, stb.., mint egy kóbor menet, csakhogy elveszítsem. És gondolom sok lány/nő van úgy vele, hogy ha lehet ne csak egy éjszakás kaland legyen az első alkalom. Viszont aki már közelebb jár a 30-hoz és ilyen helyzetben van, kérjen segítséget. Úgy gondolom ott már lelki bajok -is- lehetnek.
2012. aug. 23. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!